Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki 50 kadının hayalini gerçekleştirecek

BELEDİYELER 08.03.2020 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki 50 kadının hayalini gerçekleştirecek

Nevşehir Belediyesi tarafından, gerçekleştirilmesini istedikleri hayallerini ‘Hayal Kutuları’na atan binlerce kadın arasında şanslı 50 kişi çekilen kura ile belirlendi.
  Nevşehir Belediyesi tarafından, gerçekleştirilmesini istedikleri hayallerini ‘Hayal Kutuları’na atan binlerce kadın arasında şanslı 50 kişi çekilen kura ile belirlendi. Gerçekleştirilmesi mümkün olan hayaller arasından yapılan kurada ismi çıkan talihliler, iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşılarak bilgilendiriliyor.   Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce yürütülen proje ile Nevşehir’de yaşayan 50 kadının hayalinin gerçekleştirilmesi için, kadınların hayallerini yazarak belediyeye iletmeleri amacıyla geçtiğimiz günlerde şehirdeki AVM’lere hayal kutuları yerleştirdi.   Yaklaşık bir hafta boyunca kentteki AVM’lerde bulunan hayal kutularına Nevşehirli binlerce kadın hayallerini yazarak attı.   Kadınlardan gelen gerçekleştirilebilir talepleri gruplandıran belediye görevlileri, yapılan kura ile birlikte 50 talihli kadını belirledi.   Kurada ismi çıkan talihli kadınlar Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa görevlilerince iletişime geçilerek bilgilendirilirken, ilk 8 talihlinin hayali bugün gerçeğe dönüştü.   Hayal kutularına balona binmek istediklerini yazan 8 şanslı kadın bu sabah sıcak hava balon turuna katılarak Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini gökyüzünden izleme şansı yakalarken, diğer şanslı kadınların hayalleri ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından, gerçekleştirilmesini istedikleri hayallerini ‘Hayal Kutuları’na atan binlerce kadın arasında şanslı 50 kişi çekilen kura ile belirlendi.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından, gerçekleştirilmesini istedikleri hayallerini ‘Hayal Kutuları’na atan binlerce kadın arasında şanslı 50 kişi çekilen kura ile belirlendi. Gerçekleştirilmesi mümkün olan hayaller arasından yapılan kurada ismi çıkan talihliler, iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşılarak bilgilendiriliyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce yürütülen proje ile Nevşehir’de yaşayan 50 kadının hayalinin gerçekleştirilmesi için, kadınların hayallerini yazarak belediyeye iletmeleri amacıyla geçtiğimiz günlerde şehirdeki AVM’lere hayal kutuları yerleştirdi.

 

Yaklaşık bir hafta boyunca kentteki AVM’lerde bulunan hayal kutularına Nevşehirli binlerce kadın hayallerini yazarak attı.

 

Kadınlardan gelen gerçekleştirilebilir talepleri gruplandıran belediye görevlileri, yapılan kura ile birlikte 50 talihli kadını belirledi.

 

Kurada ismi çıkan talihli kadınlar Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa görevlilerince iletişime geçilerek bilgilendirilirken, ilk 8 talihlinin hayali bugün gerçeğe dönüştü.

 

Hayal kutularına balona binmek istediklerini yazan 8 şanslı kadın bu sabah sıcak hava balon turuna katılarak Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini gökyüzünden izleme şansı yakalarken, diğer şanslı kadınların hayalleri ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.