Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı, Tahta Cami mahallesinde

NEVŞEHİR 19.07.2019 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Tahta Cami mahallesinde

Nevşehir Belediye Cami Mahallesi’nde Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.
  Her hafta Cuma günleri farklı mahalleri ziyaret eden Belediye Başkanı Rasim Arı, bu hafta Tahta Cami Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Cuma Namazını Tahta Cami de kılan Başkan Arı, namaz sonrasında cami cemaati ile bir süre sohbet etti. Vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek görüş ve taleplerini dinleyen Arı, Cuma Namazı için camiye gelen çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
Nevşehir Belediye Cami Mahallesi’nde Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Her hafta Cuma günleri farklı mahalleri ziyaret eden Belediye Başkanı Rasim Arı, bu hafta Tahta Cami Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Cuma Namazını Tahta Cami de kılan Başkan Arı, namaz sonrasında cami cemaati ile bir süre sohbet etti.

Vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek görüş ve taleplerini dinleyen Arı, Cuma Namazı için camiye gelen çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.