MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Savran, Ürgüpspor’u tebrik etti

SPOR 23.03.2021 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Başkanı Savran, Ürgüpspor’u tebrik etti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi’ne yükselen Ürgüpspor’u tebrik etti.
  TVF Erkekler 2. Ligi’nde grubunu lider olarak tamamlayan ve play-off yarı finalinde tüm maçlarını kazanarak finale yükselen Ürgüpspor Erkek Voleybol Takımı finallerde ilk iki maçını kazanarak 1. Lig’e yükselmeyi garantiledi.   2021-2022 sezonunda TVF Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Ürgüpspor’u bu başarısından dolayı kutlayan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sarı siyahlı ekibe 1. Lig’de başarılar diledi.   Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımının ardından Voleybol 1. Ligi’nde şehrimizden bir takımın daha yer alacak olmasından son derece mutlu olduğunu ifade eden Savran mesajında, “Ürgüp Belediye Başkanı Mahmet Aktürk, Kulüp Başkanı M.Halis Aydoğan, Kulüp As Başkanı Mehmet Dinler, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular ile birlikte Ürgüpspor camiasını canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi’ne yükselen Ürgüpspor’u tebrik etti.

 

TVF Erkekler 2. Ligi’nde grubunu lider olarak tamamlayan ve play-off yarı finalinde tüm maçlarını kazanarak finale yükselen Ürgüpspor Erkek Voleybol Takımı finallerde ilk iki maçını kazanarak 1. Lig’e yükselmeyi garantiledi.

 

2021-2022 sezonunda TVF Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Ürgüpspor’u bu başarısından dolayı kutlayan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sarı siyahlı ekibe 1. Lig’de başarılar diledi.

 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımının ardından Voleybol 1. Ligi’nde şehrimizden bir takımın daha yer alacak olmasından son derece mutlu olduğunu ifade eden Savran mesajında, “Ürgüp Belediye Başkanı Mahmet Aktürk, Kulüp Başkanı M.Halis Aydoğan, Kulüp As Başkanı Mehmet Dinler, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular ile birlikte Ürgüpspor camiasını canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.