Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, 4 Mahalle Sakinleriyle İftarda Buluştu

GÜNCEL 29.05.2018 - 21:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, 4 Mahalle Sakinleriyle İftarda Buluştu

Nevşehir Belediyesi’nin geçen hafta başlattığı Mahalle İftarı, Kıratlıoğlu ,Cevher Dudayev,20 Temmuz ve İbrahimpaşa Mahallesi sakinlerini Modern Sebze Pazarı’nda buluşturdu.
Daha önceden Lütfi Pamukçu Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirileceği duyurulan mahalle iftarı, Nevşehir Belediyesi tarafından elverişsiz hava şartları nedeniyle Modern Pazar Yerine alındı.   Nevşehir Belediyesi ilahi grubunun çeşitli ilahileri seslendirdiği iftar yemeği öncesinde palyaçolar, çocuklara yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çocukların yüzlerini farklı şekillerde boyayan Palyaçolar, çocuklarla çeşitli oyunlarda oynadı. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu etkinliği izleyip, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.   27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Kadınlar Kolu Başkanı Ayşe Bilgiç, iftar sofrasına katılan mahalle sakinleriyle sohbetler yaptı. Gençlerle ve çocuklarla özel olarak ilgilenen heyete Nevşehir Belediye Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları da eşlik etti.   Çok sayıda vatandaşın katıldığı mahalle iftarı öncesinde iftar duası yapıldı.   Düzenlenen mahalle iftar yemeğinin ardından konuşan 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, 4 ayrı mahallede ikamet eden vatandaşlarla kendilerini buluşturduğu için Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e teşekkür etti.   Menekşe, özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen güçlerin Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynandığını belirterek, bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacağını kaydetti.   27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, önce Ramazan Bayramı’nın sonrasında da 24 Haziran Bayramının kutlanacağı güçlü Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dünyanın sayılı 10 büyük ekonomisinden biri olma yolunda önemli bir atılım yaşayacağını sözlerine ekledi.
Nevşehir Belediyesi’nin geçen hafta başlattığı Mahalle İftarı, Kıratlıoğlu ,Cevher Dudayev,20 Temmuz ve İbrahimpaşa Mahallesi sakinlerini Modern Sebze Pazarı’nda buluşturdu.

Daha önceden Lütfi Pamukçu Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirileceği duyurulan mahalle iftarı, Nevşehir Belediyesi tarafından elverişsiz hava şartları nedeniyle Modern Pazar Yerine alındı.

 

Nevşehir Belediyesi ilahi grubunun çeşitli ilahileri seslendirdiği iftar yemeği öncesinde palyaçolar, çocuklara yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çocukların yüzlerini farklı şekillerde boyayan Palyaçolar, çocuklarla çeşitli oyunlarda oynadı. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu etkinliği izleyip, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Kadınlar Kolu Başkanı Ayşe Bilgiç, iftar sofrasına katılan mahalle sakinleriyle sohbetler yaptı. Gençlerle ve çocuklarla özel olarak ilgilenen heyete Nevşehir Belediye Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları da eşlik etti.

 

Çok sayıda vatandaşın katıldığı mahalle iftarı öncesinde iftar duası yapıldı.

 

Düzenlenen mahalle iftar yemeğinin ardından konuşan 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, 4 ayrı mahallede ikamet eden vatandaşlarla kendilerini buluşturduğu için Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e teşekkür etti.

 

Menekşe, özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen güçlerin Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynandığını belirterek, bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacağını kaydetti.

 

27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, önce Ramazan Bayramı’nın sonrasında da 24 Haziran Bayramının kutlanacağı güçlü Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dünyanın sayılı 10 büyük ekonomisinden biri olma yolunda önemli bir atılım yaşayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.