MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

SİYASET 16.07.2018 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, Açıkgöz’ü Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçilen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ü tebrik etti.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün, AK Parti Grup toplantısında yapılan seçimle TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Atilla Seçen, Açıkgöz’e başarı dileğinde bulundu.   Seçen mesajında şunları kaydetti: “ 26. Dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevini başarı ile tamamlayan AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, 27. Dönem’ de AK Parti Grup Toplantısında yeniden TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliğine seçildiği haberini büyük bir sevinç içerisinde aldım. Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e bu görevinde de üstün başarılar diliyorum.”
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçilen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ü tebrik etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün, AK Parti Grup toplantısında yapılan seçimle TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Atilla Seçen, Açıkgöz’e başarı dileğinde bulundu.

 

Seçen mesajında şunları kaydetti: “ 26. Dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevini başarı ile tamamlayan AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, 27. Dönem’ de AK Parti Grup Toplantısında yeniden TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliğine seçildiği haberini büyük bir sevinç içerisinde aldım. Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e bu görevinde de üstün başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.