MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, Ankara’da Temas ve Ziyaretlerini Sürdürüyor

NEVŞEHİR 06.07.2018 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, Ankara’da Temas ve Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara’da temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.
  Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara ziyareti sırasında Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile görüşme yaptı.   Nevşehir’de Kalkınma Bakanlığınca sürdürülen yatırımlara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Aslan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile de bir dizi görüşmeler yaptı.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya başkanlığında 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçları ile bundan sonraki çalışmaların ele alındığı Belediye Başkanları İstişare Toplantısına da katıldı.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen bugün de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 125. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara’da temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara ziyareti sırasında Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile görüşme yaptı.

 

Nevşehir’de Kalkınma Bakanlığınca sürdürülen yatırımlara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Aslan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile de bir dizi görüşmeler yaptı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya başkanlığında 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçları ile bundan sonraki çalışmaların ele alındığı Belediye Başkanları İstişare Toplantısına da katıldı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen bugün de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 125. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.