Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, halka iç içe olmayı sürdürüyor

NEVŞEHİR 27.10.2018 - 16:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, halka iç içe olmayı sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta sonunu vatandaşlarla ve esnaflarla bir arada geçiriyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta sonunu vatandaşlarla ve esnaflarla bir arada geçiriyor. Hafta içinde de yoğun iş programına rağmen vatandaşlarla bir araya gelen Seçen, mesai saatleri dışında da sokağa çıkarak halkın ve esnafların sorunlarını dinliyor.   Başkan Atilla Seçen, hafta içi düzenlediği halk günü uygulamasıyla makamında randevu olmaksızın vatandaşların dertlerini dinliyor.   Hafta içi yoğun programından arta kalan dönemlerde de sokağa çıkan Seçen, yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntı, öneri ve isteklerini dinliyor.   Bugün de sokağa çıkan Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nar caddesi boyunca esnafları işyerinde ziyaret edin onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.   Sokaktan geçen vatandaşlarla da ayaküstü de olsa sohbet edip ,dilek ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşerek ,vatandaşların beklenti ve sıkıntılarını dinliyor.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta sonunu vatandaşlarla ve esnaflarla bir arada geçiriyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta sonunu vatandaşlarla ve esnaflarla bir arada geçiriyor. Hafta içinde de yoğun iş programına rağmen vatandaşlarla bir araya gelen Seçen, mesai saatleri dışında da sokağa çıkarak halkın ve esnafların sorunlarını dinliyor.

 

Başkan Atilla Seçen, hafta içi düzenlediği halk günü uygulamasıyla makamında randevu olmaksızın vatandaşların dertlerini dinliyor.

 

Hafta içi yoğun programından arta kalan dönemlerde de sokağa çıkan Seçen, yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntı, öneri ve isteklerini dinliyor.

 

Bugün de sokağa çıkan Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nar caddesi boyunca esnafları işyerinde ziyaret edin onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

 

Sokaktan geçen vatandaşlarla da ayaküstü de olsa sohbet edip ,dilek ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşerek ,vatandaşların beklenti ve sıkıntılarını dinliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.