Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, Halkla İç İçe

NEVŞEHİR 08.09.2018 - 19:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, Halkla İç İçe

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşların yanı sıra esnaflarla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Meteris Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti.   Alibey Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Meteris Meydanındaki çeşitli meslek dallarında faaliyet yapan esnafları da ziyaret ederek sohbet eden Seçen, Belediye olarak yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak vatandaşlara ve esnaflara bilgiler aktardı.   Hiçbir şekilde vatandaşların ve esnafların sıkıntılarına karşı kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Seçen, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelip, yaşanılan sorunlara karşı çözümler ürettiklerini ifade etti.   Belediye Başkanı Seçen gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.  
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşların yanı sıra esnaflarla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Meteris Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti.

 

Alibey Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Meteris Meydanındaki çeşitli meslek dallarında faaliyet yapan esnafları da ziyaret ederek sohbet eden Seçen, Belediye olarak yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak vatandaşlara ve esnaflara bilgiler aktardı.

 

Hiçbir şekilde vatandaşların ve esnafların sıkıntılarına karşı kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Seçen, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelip, yaşanılan sorunlara karşı çözümler ürettiklerini ifade etti.

 

Belediye Başkanı Seçen gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.