Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, Kaş Ailesine Çay Misafiri Oldu

NEVŞEHİR 19.07.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, Kaş Ailesine Çay Misafiri Oldu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Zekai Kaş isimli vatandaşın evinin balkonundan birlikte çay içmeye davetini geri çevirmedi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen , Yeni Mahalle İstiklal Caddesi üzerindeki esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflarla da kısa süreli sohbetler yapan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, kendisine evinin balkonundan birlikte çay içme teklifini yapan Zekai Kaş’ın isteğini geri çevirmedi.   Kaş ailesi ile birlikte çay içerek sohbet eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, vatandaşlarla iç içe olmaya yoğun programlarına karşın azami ölçüde gerçekleştirmeye özel bir önem verdiğini belirtti.   Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra 15 Temmuz Mahallesi Ragıp Üner Caddesi’ndeki yürüyüş ve bisiklet yolu üzerinde de vatandaşlarla sohbet etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Zekai Kaş isimli vatandaşın evinin balkonundan birlikte çay içmeye davetini geri çevirmedi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen , Yeni Mahalle İstiklal Caddesi üzerindeki esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflarla da kısa süreli sohbetler yapan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, kendisine evinin balkonundan birlikte çay içme teklifini yapan Zekai Kaş’ın isteğini geri çevirmedi.

 

Kaş ailesi ile birlikte çay içerek sohbet eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, vatandaşlarla iç içe olmaya yoğun programlarına karşın azami ölçüde gerçekleştirmeye özel bir önem verdiğini belirtti.

 

Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra 15 Temmuz Mahallesi Ragıp Üner Caddesi’ndeki yürüyüş ve bisiklet yolu üzerinde de vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.