Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Seçen, Restaurant Açılışına Katıldı

NEVŞEHİR 22.06.2018 - 15:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Seçen, Restaurant Açılışına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Yeni Mahalle’de 3 kardeş tarafından işletilecek Restaurantın hizmete açılış törenine katıldı.
  Yeni Mahalle Diriliş Meydanı’nda Mehmet ,Ali ve Murat Kuru isimli kardeşler tarafından işletilecek olan Restaurantın hizmete açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi.   Daha sonra törende yapılan duanın ardından, Restaurantın kurdelesi Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı ve AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Serhat Sonugelen ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç tarafından kesildi.   Açılış nedeniyle restaurant işletme sahipleri tarafından davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Yeni Mahalle’de 3 kardeş tarafından işletilecek Restaurantın hizmete açılış törenine katıldı.

 

Yeni Mahalle Diriliş Meydanı’nda Mehmet ,Ali ve Murat Kuru isimli kardeşler tarafından işletilecek olan Restaurantın hizmete açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi.

 

Daha sonra törende yapılan duanın ardından, Restaurantın kurdelesi Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı ve AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Serhat Sonugelen ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç tarafından kesildi.

 

Açılış nedeniyle restaurant işletme sahipleri tarafından davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.