MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Ünver’den Regaib Kandili Kutlama Mesajı

29.03.2017 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Ünver’den Regaib Kandili Kutlama Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlarımızın manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Üç Ayların da habercisi olan Regaip Kandilini tebrik etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlarımızın manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Üç Ayların da habercisi olan Regaip Kandilini tebrik etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 30 Mart 2017 Perşembe gününü 31 Mart 2017 Cuma gününe bağlayacak gece idrak edilecek Regaip Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.   Manevi anlamda kazançların en yüksek düzeye ulaştığı aylara girişin habercisi olarak da değerlendirilen Regaib Kandili’ nin, müminler adına Cenab-ı Allah’ dan af ve mağfiret dilemek için önemli bir fırsat olacağını vurgulayan Ünver, mesajında böylesine önemli günün iyi bir şekilde değerlendirilmesi çağrısında bulundu.   Regaip gecesinin içinde bulunduğu Recep ayının, halk dilinde "üç aylar" olarak da adlandırılan rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan manevi iklimin başlangıcı olduğunu kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.   Ünver, tüm vatandaşlarımızın Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ettiğini belirterek,Üç ayların başlangıcı olan böylesine önemli bir Kandilin manevi anlamda çok iyi ele alınarak değerlendirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.   Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nde Türkiye'nin dış ticaret işlemlerinin yaklaşık yüzde 10'unu gerçekleştirilirken, yaklaşık 20 milyar dolar ihracat, 13,2 milyar dolar ithalat yapılıyor.   60 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 220 bin metrekarelik alana kurulan tesiste gümrük binası, ithalat ve ihracata yönelik depo ve ofisler, sosyal tesisler ve cami bulunuyor.  
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlarımızın manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Üç Ayların da habercisi olan Regaip Kandilini tebrik etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlarımızın manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Üç Ayların da habercisi olan Regaip Kandilini tebrik etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 30 Mart 2017 Perşembe gününü 31 Mart 2017 Cuma gününe bağlayacak gece idrak edilecek Regaip Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

 

Manevi anlamda kazançların en yüksek düzeye ulaştığı aylara girişin habercisi olarak da değerlendirilen Regaib Kandili’ nin, müminler adına Cenab-ı Allah’ dan af ve mağfiret dilemek için önemli bir fırsat olacağını vurgulayan Ünver, mesajında böylesine önemli günün iyi bir şekilde değerlendirilmesi çağrısında bulundu.

 

Regaip gecesinin içinde bulunduğu Recep ayının, halk dilinde "üç aylar" olarak da adlandırılan rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan manevi iklimin başlangıcı olduğunu kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Ünver, tüm vatandaşlarımızın Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ettiğini belirterek,Üç ayların başlangıcı olan böylesine önemli bir Kandilin manevi anlamda çok iyi ele alınarak değerlendirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

 

Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nde Türkiye'nin dış ticaret işlemlerinin yaklaşık yüzde 10'unu gerçekleştirilirken, yaklaşık 20 milyar dolar ihracat, 13,2 milyar dolar ithalat yapılıyor.

 

60 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 220 bin metrekarelik alana kurulan tesiste gümrük binası, ithalat ve ihracata yönelik depo ve ofisler, sosyal tesisler ve cami bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.