Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Ünver,Pazarcılar Odasının İftarına Katıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2014 - 00:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Ünver,Pazarcılar Odasının İftarına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen tarafından   Organik Ürünler ve Köylü Pazarı’nda düzenlenen iftara katıldı. Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ile çok sayıda oda başkanının katıldığı iftar proğramı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlahi grubunun seslendirdiği çeşitli ilahilerin ardından Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından iftar duası okunarak hep birlikte iftar yapıldı. Düzenlenen iftara,  Nevşehir Pazaryeri esnafı ile birlikte Nevşehir Organik ve Köylü Pazarı esnafları da olmak üzere yaklaşık 500 kişi katıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen tarafından   Organik Ürünler ve Köylü Pazarı’nda düzenlenen iftara katıldı.
Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ile çok sayıda oda başkanının katıldığı iftar proğramı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlahi grubunun seslendirdiği çeşitli ilahilerin ardından Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından iftar duası okunarak hep birlikte iftar yapıldı.
Düzenlenen iftara,  Nevşehir Pazaryeri esnafı ile birlikte Nevşehir Organik ve Köylü Pazarı esnafları da olmak üzere yaklaşık 500 kişi katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.