MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanına Kızan Esnaf Bakın Ne Yaptı

NEVŞEHİR 16.05.2016 - 10:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanına Kızan Esnaf Bakın Ne Yaptı

Nevşehir Gülşehir ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a kızan iş adamı , belediye başkanının ailesinin iş yerinin isminin patentini aldı.
Nevşehir Gülşehir ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a kızan iş adamı , belediye başkanının ailesinin iş yerinin isminin patentini aldı.   Yaklaşık 2 yıldır kendisine ait apartmanın yeniden tadilat yaparak görselliğini değiştiren Gülşehirli iş adamı  Osman Yılmaz Gülşehir Belediyesine yeniden yapı kullanma ruhsatı almak için başvuruda bulundu. Ancak Belediye tarafından binaya ruhsat verilmedi. Olay mahkemeye taşınarak hakkını aradığını iddia eden Osman Yılmaz adeta Gülşehir Belediyesine ve Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a hukuk savaşı açtı. Art arda  davalar cezalar birbirini kovaladı.   Osman Yılmaz avukatı aracılığıyla Gülşehir Belediyesine dilekçe yazarak neden yapı ruhsatının verilemdiği bir yazı ile sordu. Aldığı O bölgede kanalisasyon çekmiyor bu yüzden ruhsat veremiyoruz cevabı ile adeta şok oldu ve sosyal medya üzerinden gerek Başkan Vahdi Arısoy gerekse Belediye encümenleri hakkında paylaşımlarda bulundu.   İnşaat aşamasında iddaya göre Belediye başkanı Vahdi Arısoy tarafından verilen talimatlar ile zabıtalar tarafından bir çok cezalar kesildiğini iddia eden Osman Yılmaz, adeta Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’dan intikam alırcasına öyle bir iş yaptı ki ilçenin konuşulan olayı oldu.     Gülşehirli iş adamı Belediye Başkanının uzun yıllar ailesi tarafından işletilen ve halen faal olan Arısoy Yumurtacılık isim hakkını ve patentini aldı. Daha sonra noter aracılığıyla Belediye başkanının aile şirketine bir yazı göndererek marketlerdeki yumurtaları toplamaları için süre verdi. Daha sonra bir araç ve yumurta paketleme iş yeri kurarak Arısoy Yumurta adında iş yeri kurdu.     Sosyal medya üzerinden iş yerinini tanıtıtmını yapan iş adamı Osman Yılmaz’a  tebrik mesajları yağdı. Hayırlı olsun mesajları atılmaya başlandı.   Osman Yılmaz haber sitemize yaptığı açıklamada; İlçe halkına hizmet yapmaya devam ediyorum. Başkalarını yüksek fiyatta yaptığı için ilçe halkına daha uygun fiyata yumurtalarımızı sofralarına ulaştırmaya çalışacağız. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Hizmet etmesi için seçilen kişi yada kişilerin neden seçildiğini unuttuğu bir ortamda hizmetin ne demek olduğunu vatandaşlarımıza göstermek istedim. Belediyecilik nedir nasıl yapılır bunu bilmeyenler adeta bu ilçeye kısır döngü içinde bırakmış ve bir o kadarda hizmetten mahrum bırakmıştır. İşini yapamayanın işi elinden alınır. dedi.        
Nevşehir Gülşehir ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a kızan iş adamı , belediye başkanının ailesinin iş yerinin isminin patentini aldı.

Nevşehir Gülşehir ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a kızan iş adamı , belediye başkanının ailesinin iş yerinin isminin patentini aldı.

 

Yaklaşık 2 yıldır kendisine ait apartmanın yeniden tadilat yaparak görselliğini değiştiren Gülşehirli iş adamı  Osman Yılmaz Gülşehir Belediyesine yeniden yapı kullanma ruhsatı almak için başvuruda bulundu. Ancak Belediye tarafından binaya ruhsat verilmedi. Olay mahkemeye taşınarak hakkını aradığını iddia eden Osman Yılmaz adeta Gülşehir Belediyesine ve Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a hukuk savaşı açtı. Art arda  davalar cezalar birbirini kovaladı.

 

Osman Yılmaz avukatı aracılığıyla Gülşehir Belediyesine dilekçe yazarak neden yapı ruhsatının verilemdiği bir yazı ile sordu. Aldığı O bölgede kanalisasyon çekmiyor bu yüzden ruhsat veremiyoruz cevabı ile adeta şok oldu ve sosyal medya üzerinden gerek Başkan Vahdi Arısoy gerekse Belediye encümenleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

 

İnşaat aşamasında iddaya göre Belediye başkanı Vahdi Arısoy tarafından verilen talimatlar ile zabıtalar tarafından bir çok cezalar kesildiğini iddia eden Osman Yılmaz, adeta Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’dan intikam alırcasına öyle bir iş yaptı ki ilçenin konuşulan olayı oldu.

 

 

Gülşehirli iş adamı Belediye Başkanının uzun yıllar ailesi tarafından işletilen ve halen faal olan Arısoy Yumurtacılık isim hakkını ve patentini aldı. Daha sonra noter aracılığıyla Belediye başkanının aile şirketine bir yazı göndererek marketlerdeki yumurtaları toplamaları için süre verdi. Daha sonra bir araç ve yumurta paketleme iş yeri kurarak Arısoy Yumurta adında iş yeri kurdu.

 

 

Sosyal medya üzerinden iş yerinini tanıtıtmını yapan iş adamı Osman Yılmaz’a  tebrik mesajları yağdı. Hayırlı olsun mesajları atılmaya başlandı.

 

Osman Yılmaz haber sitemize yaptığı açıklamada; İlçe halkına hizmet yapmaya devam ediyorum. Başkalarını yüksek fiyatta yaptığı için ilçe halkına daha uygun fiyata yumurtalarımızı sofralarına ulaştırmaya çalışacağız. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Hizmet etmesi için seçilen kişi yada kişilerin neden seçildiğini unuttuğu bir ortamda hizmetin ne demek olduğunu vatandaşlarımıza göstermek istedim. Belediyecilik nedir nasıl yapılır bunu bilmeyenler adeta bu ilçeye kısır döngü içinde bırakmış ve bir o kadarda hizmetten mahrum bırakmıştır. İşini yapamayanın işi elinden alınır. dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.