Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye binasının akıbeti belirsiz

NEVŞEHİR 01.10.2019 - 13:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye binasının akıbeti belirsiz

Nevşehir belediyesinin bir süre önce inşaatı tamamlanan binasının akıbeti belirsizliğini koruyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediyesinin bir süre önce inşaatı tamamlanan binasının akıbeti belirsizliğini koruyor.   Bazı çevrelerce çoktan satıldığı iddia edilen, Başkan Rasim Arı’nın belediyenin mevcut hizmet binasında hizmet vermeye devam edeceğini ve söz konusu binanın ise henüz satılmadığını açıklamasıyla ortada kalan binanın durumu merak konusu.   İnşaatının tamamlanmasıyla birlikte yeni belediye binası olması beklenirken şu anda ne olacağı, satışa hangi koşullarda, ihale ile mi çıkarılacağı belirsizliğini koruyan binanın henüz çevre düzenlemesinin de yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir belediyesinin bir süre önce inşaatı tamamlanan binasının akıbeti belirsizliğini koruyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediyesinin bir süre önce inşaatı tamamlanan binasının akıbeti belirsizliğini koruyor.

 

Bazı çevrelerce çoktan satıldığı iddia edilen, Başkan Rasim Arı’nın belediyenin mevcut hizmet binasında hizmet vermeye devam edeceğini ve söz konusu binanın ise henüz satılmadığını açıklamasıyla ortada kalan binanın durumu merak konusu.

 

İnşaatının tamamlanmasıyla birlikte yeni belediye binası olması beklenirken şu anda ne olacağı, satışa hangi koşullarda, ihale ile mi çıkarılacağı belirsizliğini koruyan binanın henüz çevre düzenlemesinin de yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.