Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Ekipleri Kuşlara Yem Bıraktı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2013 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Ekipleri Kuşlara Yem Bıraktı

Nevşehir’de belirli aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için kuş yemliklerine Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından yem bırakıldı. Elverişsiz hava şartlarının devam ettiği Nevşehir’de, kar yağışı ile birlikte yem bulamayan kuşlar için harekete geçen Nevşehir Belediyesi ekipleri , şehir genelindeki çeşitli gezi alanları ve parklarda daha önceden yaptırılan kuş yemliklerine yem bıraktı.
Nevşehir’de belirli aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için kuş yemliklerine Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından yem bırakıldı.
Elverişsiz hava şartlarının devam ettiği Nevşehir’de, kar yağışı ile birlikte yem bulamayan kuşlar için harekete geçen Nevşehir Belediyesi ekipleri , şehir genelindeki çeşitli gezi alanları ve parklarda daha önceden yaptırılan kuş yemliklerine yem bıraktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.