Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Meclisi 03 Ekim’de toplanacak

NEVŞEHİR 30.09.2019 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Belediye Meclisi 03 Ekim’de toplanacak

Nevşehir Belediye Başkanlığı meclisi Ekim ayı toplantısını 03 Ekim Perşembe günü yapacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanlığı meclisi Ekim ayı toplantısını 03 Ekim Perşembe günü yapacak.   Belediye meclisi, 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesi gereği, belirlenen gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere 03 Ekim 2019 perşembe günü saat 18:00'da belediye meclis toplantı salonunda Ekim ayı meclis toplantısını yapacak.   Meclisin gündeminde; 2020-2021-2022 mali yılları bütçesinin görüşülmesi, Nevşehir belediyesi tanzim satış fon müdürlüğü ekmek fabrikasının ticaret sicil kaydının silinmesi, Belediye birimlerinin ihtiyaç duyduğu araçların satın alınması, Kültür ve turizm bakanlığı kültür varlıklar ve müzeler genel müdürlüğüne imar plan yapma yetkisinin verilmesi, Birim müdürü ve üstü yöneticilerin atamalarının belediye meclisinin bilgisine sunulması, Revizyon imar planı yapılmasının görüşülmesi, İl özel idaresi ile satış-takas mahsuplaşma ve protokol imzalanmasının görüşülmesi, MEDAŞ’a ait imar plan değişikliklerinin görüşülmesi, Belediyeye ait ihtiyaç fazlası olan ve kullanılmayan gayrimenkullerin, iktisadi varlıkların, iktisadi faaliyet konusu imtiyaz haklarının, elektronik denetim sistemi ile ilgili hakların, otoparklar ve yol üstü otopark işletmeciliğinin Nevşehir turizm ve spor anonim şirketine devredilmesinin görüşülmesi konuları ele alınacak.
Nevşehir Belediye Başkanlığı meclisi Ekim ayı toplantısını 03 Ekim Perşembe günü yapacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanlığı meclisi Ekim ayı toplantısını 03 Ekim Perşembe günü yapacak.

 

Belediye meclisi, 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesi gereği, belirlenen gündem maddelerini görüşüp, karara bağlamak üzere 03 Ekim 2019 perşembe günü saat 18:00'da belediye meclis toplantı salonunda Ekim ayı meclis toplantısını yapacak.

 

Meclisin gündeminde; 2020-2021-2022 mali yılları bütçesinin görüşülmesi, Nevşehir belediyesi tanzim satış fon müdürlüğü ekmek fabrikasının ticaret sicil kaydının silinmesi, Belediye birimlerinin ihtiyaç duyduğu araçların satın alınması, Kültür ve turizm bakanlığı kültür varlıklar ve müzeler genel müdürlüğüne imar plan yapma yetkisinin verilmesi, Birim müdürü ve üstü yöneticilerin atamalarının belediye meclisinin bilgisine sunulması, Revizyon imar planı yapılmasının görüşülmesi, İl özel idaresi ile satış-takas mahsuplaşma ve protokol imzalanmasının görüşülmesi, MEDAŞ’a ait imar plan değişikliklerinin görüşülmesi, Belediyeye ait ihtiyaç fazlası olan ve kullanılmayan gayrimenkullerin, iktisadi varlıkların, iktisadi faaliyet konusu imtiyaz haklarının, elektronik denetim sistemi ile ilgili hakların, otoparklar ve yol üstü otopark işletmeciliğinin Nevşehir turizm ve spor anonim şirketine devredilmesinin görüşülmesi konuları ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.