Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Memuru Mesai Saatlerinde Ne İş Yapar?

GÜNCEL 09.12.2016 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Memuru Mesai Saatlerinde Ne İş Yapar?

Nevşehir’de Belediye bünyesinde çalışan bir memur belediyede ki görevlerini yapmak yerine gazetecilik yapması akıllarda soru işareti bıraktı.
  Nevşehir’de Belediye bünyesinde çalışan bir memur belediyede ki görevlerini yapmak yerine gazetecilik yapması akıllarda soru işareti bıraktı.   Nevşehir Belediyesi basın biriminde görev yapan Ahmet Korkmazer burada ki görev yerlerini unutmuş olacak ki Nevşehir’de nerede haber var orada görmek mümkün. Nitekim Nevşehir Belediyesine ait olan haberlerde bulunmak yerine nerede bir haber varsa orayı takip eden bu memur son günlerde level atlamış olacak ki kendisine ait bir internet sitesi bile kurar olmuş.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e soruyoruz? Nevşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ahmet Korkmazer isimli memurunuz neden kendine ikinci bir meslek yapma gereğinde bulunuyor?   Ahmet Korkmazer isimli memurun Belediyeden aldığı maaş mı yetersiz kalıyor da kendine ek iş yapıyor?   Bu memurunuz ek iş yapıyor olabilir ancak ek işi mesai saatlerinde yapma cesaretini kimlerden alıyor? Şayet Nevşehir Belediyesi gazetecilere mesai saatlerinde başka bir iş yapma izni veriyorsa biz gazetecileri de Nevşehir Belediyesine alabilir mi?   Ve son olarak kendi maaşını aldığı Nevşehir Belediyesinin aleyhine bile haber yapma cesaretini kimlerden alıyor?   İşte Belediye Personelinin Attığı O Mesaj
Nevşehir’de Belediye bünyesinde çalışan bir memur belediyede ki görevlerini yapmak yerine gazetecilik yapması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Nevşehir’de Belediye bünyesinde çalışan bir memur belediyede ki görevlerini yapmak yerine gazetecilik yapması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Nevşehir Belediyesi basın biriminde görev yapan Ahmet Korkmazer burada ki görev yerlerini unutmuş olacak ki Nevşehir’de nerede haber var orada görmek mümkün. Nitekim Nevşehir Belediyesine ait olan haberlerde bulunmak yerine nerede bir haber varsa orayı takip eden bu memur son günlerde level atlamış olacak ki kendisine ait bir internet sitesi bile kurar olmuş.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e soruyoruz?

Nevşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ahmet Korkmazer isimli memurunuz neden kendine ikinci bir meslek yapma gereğinde bulunuyor?

 

Ahmet Korkmazer isimli memurun Belediyeden aldığı maaş mı yetersiz kalıyor da kendine ek iş yapıyor?

 

Bu memurunuz ek iş yapıyor olabilir ancak ek işi mesai saatlerinde yapma cesaretini kimlerden alıyor?

Şayet Nevşehir Belediyesi gazetecilere mesai saatlerinde başka bir iş yapma izni veriyorsa biz gazetecileri de Nevşehir Belediyesine alabilir mi?

 

Ve son olarak kendi maaşını aldığı Nevşehir Belediyesinin aleyhine bile haber yapma cesaretini kimlerden alıyor?

 

İşte Belediye Personelinin Attığı O Mesaj

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.