MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Personellerine Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi Verildi

BELEDİYELER 27.02.2018 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Personellerine Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi Verildi

Nevşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda eğitim çalışmalarına başlandı.
  Toplumun bir bireyi olarak eşit haklara sahip olan kadın ve erkeklerin kamusal ve özel yaşam alanlarına eşit seviyede katılımı ve bu alanlarda eşit seviyede görünür olmasına dikkat çekmek için Nevşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konusunda eğitim düzenleniyor.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi yöneticisi Nermin Gürsoy tarafından verilen ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ konusundaki eğitim çalışmasında, Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği nedir?, Toplumsal cinsiyet eşitliği nasıl olur, toplumsal cinsiyet eşitliği neden önemlidir ve cinsiyet rolleri gibi konular ele alınıyor.
Nevşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda eğitim çalışmalarına başlandı.

 

Toplumun bir bireyi olarak eşit haklara sahip olan kadın ve erkeklerin kamusal ve özel yaşam alanlarına eşit seviyede katılımı ve bu alanlarda eşit seviyede görünür olmasına dikkat çekmek için Nevşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konusunda eğitim düzenleniyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi yöneticisi Nermin Gürsoy tarafından verilen ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ konusundaki eğitim çalışmasında, Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği nedir?, Toplumsal cinsiyet eşitliği nasıl olur, toplumsal cinsiyet eşitliği neden önemlidir ve cinsiyet rolleri gibi konular ele alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.