Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Sitesinden Halka Hakaret Başlığı

BELEDİYELER 01.03.2017 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Sitesinden Halka Hakaret Başlığı

Gülşehir Belediyesi resmi internet sitesinde İt Ürür Kervan Yürür başlığıyla verdiği haber sonrası halktan tepkiler almaya devam ediyor.
Gülşehir Belediyesi resmi internet sitesinde İt Ürür Kervan Yürür başlığıyla verdiği haber sonrası halktan tepkiler almaya devam ediyor.    Son zamanlarda basında bir çok haberi sonrası adeta çılgına dönen eleştirilmeyi kaldıramayan hep pof poflanmak isteyen Gülşehir Belediyesi Başkanı Vahdi Arısoy, en son makam aracı ile alkollü mekana gitmesi sonrası haberlere çok kızan başkan bu haberler sonrası resmi sitede yayınladığı video ile mekana resmi aracı ve şoförü ile gittiğini adeta ispat etti.   Doğru haberleri sonrası gazetecilere telefonla arayarak sinkaflı küfürler yağdıran Belediye Başkanı Vahdi Arısoy şimdide ilçe halkına resmi siteden hakaret etti.     Bu açıklama videosu sonrası Gülşehir Belediyesi resmi sitesinde yaptığı bir açıklamada attığı başlık sonrası vatandaşların tepkisini çekti.    İt Ürür Kervan Yürür başlıklı haberi ile ilçedeki arıtıcının çalışması hakkında bilgi verirken ilçeyi temsil eden bir makam sahibinin ilgilendiği ve sorumlusu olduğu resmi bir sitede yazılan hakaret sonrası Cumhuriyet Savcılarının nasıl bir tutum çerisinde olacağı merak konusu oldu.   Gülşehir ilçesinde bazı vatandaşlar gerek sosyal medyadan gerekse çarşıda tepkiler verirken söz sahibine aittir. Onu anlatır diye de bu tepkilerini dile getirdiler.    
Gülşehir Belediyesi resmi internet sitesinde İt Ürür Kervan Yürür başlığıyla verdiği haber sonrası halktan tepkiler almaya devam ediyor.

Gülşehir Belediyesi resmi internet sitesinde İt Ürür Kervan Yürür başlığıyla verdiği haber sonrası halktan tepkiler almaya devam ediyor. 

 

Son zamanlarda basında bir çok haberi sonrası adeta çılgına dönen eleştirilmeyi kaldıramayan hep pof poflanmak isteyen Gülşehir Belediyesi Başkanı Vahdi Arısoy, en son makam aracı ile alkollü mekana gitmesi sonrası haberlere çok kızan başkan bu haberler sonrası resmi sitede yayınladığı video ile mekana resmi aracı ve şoförü ile gittiğini adeta ispat etti.

 

Doğru haberleri sonrası gazetecilere telefonla arayarak sinkaflı küfürler yağdıran Belediye Başkanı Vahdi Arısoy şimdide ilçe halkına resmi siteden hakaret etti.  

 

Bu açıklama videosu sonrası Gülşehir Belediyesi resmi sitesinde yaptığı bir açıklamada attığı başlık sonrası vatandaşların tepkisini çekti. 

 

İt Ürür Kervan Yürür başlıklı haberi ile ilçedeki arıtıcının çalışması hakkında bilgi verirken ilçeyi temsil eden bir makam sahibinin ilgilendiği ve sorumlusu olduğu resmi bir sitede yazılan hakaret sonrası Cumhuriyet Savcılarının nasıl bir tutum çerisinde olacağı merak konusu oldu.

 

Gülşehir ilçesinde bazı vatandaşlar gerek sosyal medyadan gerekse çarşıda tepkiler verirken söz sahibine aittir. Onu anlatır diye de bu tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.