Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneği, Nevşehir'de Yardımlarına Aralıksız Devam Ediyor

GÜNCEL 05.03.2018 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Beşir Derneği, Nevşehir'de Yardımlarına Aralıksız Devam Ediyor

İhtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardımda bulunan Nevşehir Beşir Derneği, Mart ayında 27 aileye yardımda bulundu.
  İhtiyaç sahiplerinin belirlenen limit karşılığında ücret ödemeden dilediğini alıp gidebildiği paylaşım noktasından yapılan yardımlar Mart ayında da yüzlerin gülmesine vesile oldu.   Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün, sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir şekilde hayır yapmak isteyenler, Beşir Derneği’ne müracaat ederek bunu gerçekleştirebilirler dedi. Düzgün, “Beşir Derneği’nin Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde tespit ettiği yardıma muhtaç aileler, büyük marketlerde alışveriş yapar gibi sosyal markete giriyor ve istediğini tedarik edip ücret ödemeden çıkıyorlar. Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz bunun için hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır. Gelin hep birlikte ihtiyaç sahipleri için bir şeyler yapalım ve yüzlerin gülmesine vesile olalım” dedi.   NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI   0532 684 73 78 - 0535 354 48 79   E mail adresi: https://www.besir.org.tr
İhtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardımda bulunan Nevşehir Beşir Derneği, Mart ayında 27 aileye yardımda bulundu.

 

İhtiyaç sahiplerinin belirlenen limit karşılığında ücret ödemeden dilediğini alıp gidebildiği paylaşım noktasından yapılan yardımlar Mart ayında da yüzlerin gülmesine vesile oldu.

 

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün, sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir şekilde hayır yapmak isteyenler, Beşir Derneği’ne müracaat ederek bunu gerçekleştirebilirler dedi. Düzgün, “Beşir Derneği’nin Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde tespit ettiği yardıma muhtaç aileler, büyük marketlerde alışveriş yapar gibi sosyal markete giriyor ve istediğini tedarik edip ücret ödemeden çıkıyorlar. Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz bunun için hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır. Gelin hep birlikte ihtiyaç sahipleri için bir şeyler yapalım ve yüzlerin gülmesine vesile olalım” dedi.

 

NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI

 

0532 684 73 78 - 0535 354 48 79

 

E mail adresi: https://www.besir.org.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.