Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneği soğuk kış günü yürekleri ısıttı

NEVŞEHİR 06.01.2020 - 08:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Beşir Derneği soğuk kış günü yürekleri ısıttı

  Beşir Derneği’nin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen aileler paranın geçmediği markette huzurlu bir şekilde alışverişlerini yaptılar.   Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan yerli ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapılmaktadır.   Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı;   - Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması   -Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları   -Ramazan ayı iftar programları   -Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri   - Suriye’de yaşayan Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları   - Yetim giydirme yardımları   - Bir Kap Bir Kalp Sıcak yemek faaliyetleri   Gelin! Hep birlikte ihtiyaç sahipleri için bir şeyler yapalım ve yüzlerin gülmesine vesile olalım.   NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI   0535 354 48 79- 0532 684 73 78 E mail adresi: www.besirderneği.or

 

Beşir Derneği’nin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen aileler paranın geçmediği markette huzurlu bir şekilde alışverişlerini yaptılar.

 

Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan yerli ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapılmaktadır.

 

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı;

 

- Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması

 

-Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları

 

-Ramazan ayı iftar programları

 

-Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri

 

- Suriye’de yaşayan Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları

 

- Yetim giydirme yardımları

 

- Bir Kap Bir Kalp Sıcak yemek faaliyetleri

 

Gelin! Hep birlikte ihtiyaç sahipleri için bir şeyler yapalım ve yüzlerin gülmesine vesile olalım.

 

NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI

 

0535 354 48 79- 0532 684 73 78 E mail adresi: www.besirderneği.or

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.