Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneği Yürekleri Isıtmaya Devam Ediyor

NEVŞEHİR 09.01.2017 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Beşir Derneği Yürekleri Isıtmaya Devam Ediyor

Beşir Derneği Yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 33 aileye Ocak ayı dağıtımı yapılarak yüzlerin gülmesine vesile olmaya devam ediyor.
Beşir Derneği Yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 33 aileye Ocak ayı dağıtımı yapılarak yüzlerin gülmesine vesile olmaya devam ediyor.   Beşir Derneği Kurulduğu günden beri kendisine yetemeyen,  desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, Sosyal  adalete ve kardeşliğe destek olmak.Hayır işlerinin yaygınlaşması  için gece gündüz çalışmaktadır.   Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün: Beşir Derneğine ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek başvuru yapanların sayısı sürekli artmaktadır. Yapılan başvurular titiz bir şekilde inceleyerek gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra her ay düzenli olarak “Paranın geçmedi  markette” gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapmaktadırlar.   Düzgün: Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz bunun için;   Hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik  bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır. “Gönüller yapmaya geldik “sloganıyla yola çıkan  derneğimiz Hayır sahibinin, ihtiyaç sahibini görmeden ihtiyaç sahibinin de mahzun ve mahcup edilmeden kendi ihtiyaçlarını  kendisinin belirleyerek alış veriş yapar gibi desteklenmesini; hayır yapmak isteyenlere dinimizin emrettiği gibi “Sağ elin verdiğini sol elin bilmediği” bir hayır yapmak isteyenleri bizlere Aşağıdaki  numaralardan ulaşmasını bekliyoruz dedi. GSM 0535 354 48 79    0532 684 73 78  
Beşir Derneği Yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 33 aileye Ocak ayı dağıtımı yapılarak yüzlerin gülmesine vesile olmaya devam ediyor.

Beşir Derneği Yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 33 aileye Ocak ayı dağıtımı yapılarak yüzlerin gülmesine vesile olmaya devam ediyor.

 

Beşir Derneği Kurulduğu günden beri kendisine yetemeyen,  desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, Sosyal 
adalete ve kardeşliğe destek olmak.Hayır işlerinin yaygınlaşması  için gece gündüz çalışmaktadır.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün: Beşir Derneğine ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek başvuru yapanların sayısı sürekli artmaktadır. Yapılan başvurular titiz bir şekilde inceleyerek gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra her ay düzenli olarak “Paranın geçmedi  markette” gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapmaktadırlar.

 

Düzgün: Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz bunun için;   Hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik  bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır.

“Gönüller yapmaya geldik “sloganıyla yola çıkan  derneğimiz Hayır sahibinin, ihtiyaç sahibini görmeden ihtiyaç sahibinin de mahzun ve mahcup edilmeden kendi ihtiyaçlarını  kendisinin belirleyerek alış veriş yapar gibi desteklenmesini; hayır yapmak isteyenlere dinimizin emrettiği gibi “Sağ elin verdiğini sol elin bilmediği” bir hayır yapmak isteyenleri bizlere Aşağıdaki  numaralardan ulaşmasını bekliyoruz dedi.


GSM 0535 354 48 79    0532 684 73 78

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.