MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneğinden Ak Parti İl Teşkilatına Ziyaret

SİYASET 21.11.2016 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Beşir Derneğinden Ak Parti İl Teşkilatına Ziyaret

Beşir Derneği Ak Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanını Makamlarında Ziyaret Etti
Beşir Derneği Ak Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanını Makamlarında Ziyaret Etti                             Beşir Derneği Heyeti, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ü makamlarında ziyaret ettiler.   Beşir Derneği heyeti yaptıkları ziyarette: kamu yararına çalışan dernek statüsü ile hizmet yürüttüklerini ve 55 farklı ülkede faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, "Türkiye'de de 242 farklı noktada çalışma yürütüyoruz.   Her ay düzenli olarak Sosyal inceleme sonucu belirlenen ailelere Paranın geçmedi markette gönül rahatlığıyla alışverişlerini yaptıklarını ve huzurlu olarak evlerine döndüklerini belirtiler.   Kasım ayı dağıtımında 41 aileye yardım edilmiştir. Amacımız daha fazla kişiye ulaşarak daha fazla “yüzlerin gülmesine vesile olmaktır.” Daha fazla aileye yardım yapabilmemiz için hayırseverlerin ve sizlerin yardımlarınıza ihtiyacımız vardır.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz; Beşir Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini elimizden geldiğince yardımcı olacaklarını belirterek; ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Beşir Derneği heyetine teşekkür ederek başarılar dilediler.  
Beşir Derneği Ak Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanını Makamlarında Ziyaret Etti

Beşir Derneği Ak Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanını Makamlarında Ziyaret Etti

                           

Beşir Derneği Heyeti, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ü makamlarında ziyaret ettiler.

 

Beşir Derneği heyeti yaptıkları ziyarette: kamu yararına çalışan dernek statüsü ile hizmet yürüttüklerini ve 55 farklı ülkede faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, "Türkiye'de de 242 farklı noktada çalışma yürütüyoruz.

 

Her ay düzenli olarak Sosyal inceleme sonucu belirlenen ailelere Paranın geçmedi markette gönül rahatlığıyla alışverişlerini yaptıklarını ve huzurlu olarak evlerine döndüklerini belirtiler.

 

Kasım ayı dağıtımında 41 aileye yardım edilmiştir. Amacımız daha fazla kişiye ulaşarak daha fazla “yüzlerin gülmesine vesile olmaktır.” Daha fazla aileye yardım yapabilmemiz için hayırseverlerin ve sizlerin yardımlarınıza ihtiyacımız vardır.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz; Beşir Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini elimizden geldiğince yardımcı olacaklarını belirterek; ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Beşir Derneği heyetine teşekkür ederek başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.