Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı

ASAYİŞ 09.03.2020 - 17:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı

Nevşehir Esentepe Mahallesinde beton mikseri ile otomobil çarpıştı.
  Edinilen bilgilere göre,  Pforzheim parkı ışıklarında kırmızı ışıkta kalkan 50 ABD 974 plakalı beton mikseri ile 50 DC 616 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında beton mikserinin çarptığı otomobilde büyük çapta hasar meydana gelirken kazada yaralanan olmaması ise sevindirdi.   Kaza sonrasında ise 112 Acil Servis ekipleri ise kazada herhangi bir yaralanmalara karşı tedbir alması dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir Esentepe Mahallesinde beton mikseri ile otomobil çarpıştı.

 

Edinilen bilgilere göre,  Pforzheim parkı ışıklarında kırmızı ışıkta kalkan 50 ABD 974 plakalı beton mikseri ile 50 DC 616 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında beton mikserinin çarptığı otomobilde büyük çapta hasar meydana gelirken kazada yaralanan olmaması ise sevindirdi.

 

Kaza sonrasında ise 112 Acil Servis ekipleri ise kazada herhangi bir yaralanmalara karşı tedbir alması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.