Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bilgisayar ve İngilizce Kursu Açılacak

İLÇELER 28.09.2016 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bilgisayar ve İngilizce Kursu Açılacak

Ürgüp Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezinde Bilgisayar ve İngilizce kursu açılacak.
Ürgüp Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezinde Bilgisayar ve İngilizce kursu açılacak.       Ürgüp Halk Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada ; Kurslar 03 Ekim Tarihinde Başlayacaktır       MEB onaylı hafta içi açılacak olan kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin Ürgüp Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmaları rica olunur.       Bilgisayara Kursuna Katılan Kursiyerlerin Alacakları belge; KPSS Sınavı ile alımlarda geçerli olan 160 Saatlik belgedir.     İngilizce Kursuna Katılan Kursiyerler 120 Saatlik belge alacaktır. (A1 Seviyesinde kurs verilecektir)   MESLEK ELEMANI TANIMI: Temel seviyede işletim sistemi kontrollerini ve ofis uygulamalarını yapabilen kişidir. İSTİHDAM ALANLARI: Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Bilişim sektöründe;   1. Bilgisayar teknik servisi hizmeti veren bilgisayar firmalarında, kamu kurum ve kuruluşlarında, 2. Ağ kurulum ve yönetimi hizmeti veren ya da bu hizmete ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında, 3. Kullanıcı ara yüzüne sahip uygulama ve veri tabanı programları kullanımı ve yönetimi hizmeti veren ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında, 4. Web tasarımı hizmeti veren veya web ortamında çalışan etkileşimli programlar hazırlayan yazılım şirketlerinde ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında vb. yerlerde çalışabilirler.  
Ürgüp Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezinde Bilgisayar ve İngilizce kursu açılacak.

Ürgüp Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezinde Bilgisayar ve İngilizce kursu açılacak.

 

 

 

Ürgüp Halk Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada ; Kurslar 03 Ekim Tarihinde Başlayacaktır

 

 

 

MEB onaylı hafta içi açılacak olan kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin Ürgüp Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmaları rica olunur.

 

 

 

Bilgisayara Kursuna Katılan Kursiyerlerin Alacakları belge; KPSS Sınavı ile alımlarda geçerli olan 160 Saatlik belgedir.

 

 

İngilizce Kursuna Katılan Kursiyerler 120 Saatlik belge alacaktır. (A1 Seviyesinde kurs verilecektir)

 

MESLEK ELEMANI TANIMI: Temel seviyede işletim sistemi kontrollerini ve ofis uygulamalarını yapabilen kişidir.

İSTİHDAM ALANLARI: Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Bilişim sektöründe;

 

1. Bilgisayar teknik servisi hizmeti veren bilgisayar firmalarında, kamu kurum ve kuruluşlarında,

2. Ağ kurulum ve yönetimi hizmeti veren ya da bu hizmete ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında,

3. Kullanıcı ara yüzüne sahip uygulama ve veri tabanı programları kullanımı ve yönetimi hizmeti veren ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında,

4. Web tasarımı hizmeti veren veya web ortamında çalışan etkileşimli programlar hazırlayan yazılım şirketlerinde ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında vb. yerlerde çalışabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.