Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BİLSEM, Nevşehir'i Ankara'da temsil ediyor

EĞİTİM 08.04.2019 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BİLSEM, Nevşehir'i Ankara'da temsil ediyor

Bilsem, Ankara'da düzenlenen TÜBİTAK fuarında Nevşehir'i biyoloji dalında temsil ediyor.
  TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Türkiye finallerine ilimizden Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Alperen Çetib, biyoloji öğretmeni Mahbup Ela Yalçın danışmanlığında hazırlamış olduğu “Biyoloji Öğretiminde Kodlama ile Etkileşimli Uygulamalar” projesi ile katılmaya hak kazandı.   Merkez müdürü Ahmet Emre Ergin, “ 25 - 28 Şubat 2019 tarihlerinde Kayseri ilinde gerçekleşen 50. Lise Öğrencileri Arası Araştırmaları Proje Yarışması Bölge Sergisi’nde Nevşehir Bilsem olarak Biyoloji alanında bölge 1. liği, Tarih alanında ise bölge 3. lüğü başarılarını elde ettik. 8 – 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecek tek proje olan “Biyoloji Öğretiminde Kodlama ile Etkileşimli Uygulamalar” isimli proje için öğrencimiz Alperen Çetin’e ve Biyoloji öğretmenimiz Mahbup Ela Yalçın’a başarılar diler, Türkiye dereceleri ile ilimize dönmelerini temenni ederiz” dedi.
Bilsem, Ankara'da düzenlenen TÜBİTAK fuarında Nevşehir'i biyoloji dalında temsil ediyor.

 

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Türkiye finallerine ilimizden Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Alperen Çetib, biyoloji öğretmeni Mahbup Ela Yalçın danışmanlığında hazırlamış olduğu “Biyoloji Öğretiminde Kodlama ile Etkileşimli Uygulamalar” projesi ile katılmaya hak kazandı.

 

Merkez müdürü Ahmet Emre Ergin, “ 25 - 28 Şubat 2019 tarihlerinde Kayseri ilinde gerçekleşen 50. Lise Öğrencileri Arası Araştırmaları Proje Yarışması Bölge Sergisi’nde Nevşehir Bilsem olarak Biyoloji alanında bölge 1. liği, Tarih alanında ise bölge 3. lüğü başarılarını elde ettik. 8 – 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecek tek proje olan “Biyoloji Öğretiminde Kodlama ile Etkileşimli Uygulamalar” isimli proje için öğrencimiz Alperen Çetin’e ve Biyoloji öğretmenimiz Mahbup Ela Yalçın’a başarılar diler, Türkiye dereceleri ile ilimize dönmelerini temenni ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.