Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bim Hakkında İddialar Ortalığı Karıştırdı

GÜNCEL 02.06.2017 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bim Hakkında İddialar Ortalığı Karıştırdı

Samsun Gerçek tarafın yaptığı habere göre ; BİM’de son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünleri kasaya getirip satıldığı ve tarihi geçen ürünlerin ise mağaza personeline satıldığı iddiaları ortalı karıştırdı.
Samsun Gerçek tarafın yaptığı habere göre ; BİM’de son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünleri kasaya getirip satıldığı ve tarihi geçen ürünlerin ise mağaza personeline satıldığı iddiaları ortalı karıştırdı.   Nevşehir il ve ilçelerinde bulunan BİM marketler grubuna ait mağazalarda bu olayın olup olmadığı merak konusu oldu. Alış veriş yaparken daha dikkatli olunmalı !  Böyle kampanyalarda ürünlere hangi market olursa olsun mutlaka bakın !    İMHA EDİLMESİ GEREKEN ÜRÜNLER KASADA SATILIYOR Samsun’un İlkadım ilçesi BİM Kazım Karabekir Mahallesi Duruşehir Siteler Şubesi’nde çalışan kasiyer A.O.T., son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünleri kasaya getirerek sattıklarını iddia etti. İmha edilmesi gereken ürünlerin kasada satışa çıkarıldığını söyledi.   BAKANLIKTAN GELEN OLUNCA KALDIRIYORUZ Son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri reyonlarda kontrol ettiklerini söyleyen A.O.T., ‘Özellikle gıda ürünlerinin sok kullanma tarihlerine bakıyoruz. Son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri akşam saatlerinde kasaya getirerek satıyoruz. Çünkü akşam saatlerinde daha çok sirkülasyon oluyor, müşteri çok oluyor, böylece bu ürünleri elden çıkarmış oluyoruz. Normal şartlarda son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünler imha edilmesi gerekiyor. Ama bize kasada satışa çıkarmamız söyleniyor. Bakanlıktan denetlemeye gelince de hemen ürünleri kasadan kaldırıyoruz’ dedi.   SATAMAZSAN TERFİ ALAMAZSIN Tarihi geçmeye yakın ürünleri vatandaşlara sattıklarını söyleyen A.O.T., ‘Genelde tatlı ürünlerinin son kullanma tarihi hemen geliyor. Bizde bu ürünleri kasada akşam saatlerinde gelen müşterilere satıyoruz. Ürünleri alanlarda oluyor almayanlarda. Satılmayan ürünler imha edilmiyor maalesef. Bu ürünleri de biz satın alıyoruz. Satın almadığımızda mağaza müdürü puanımızın düşeceği belirterek mecbur kalarak satılmayan ürünleri biz alıyorduk. Çünkü satamadığımız ürün puanımızın düşmesine neden oluyor. Bir arkadaşım yoğurdu satamayınca kendisi satın aldı ve çöpe döktü’ dedi.   ÜRÜNÜ SATIN AL, MÜDÜR OL Son kullanma tarihi geçen ürünleri satamadığını belirten A.O.T., ‘Son kullanma tarihi yaklaşan bazı ürünleri satamıyorduk. Mağaza müdürü de bizi takip ediyordu. Müdür, ‘Ben buralara gelebilmek için tarihi geçen ürünleri çok satın aldım. 5 yılda müdür olmak için bu ürünlerden çok satın aldım. Bir yerlere kolay gelinmiyor’ demişti. O sözlerini hiç unutmuyorum. Bu kadar olayların üzerine burada daha fazla çalışamadım. 6 ay önce girdiğim BİM’den 5 ay önce ayrıldın. En fazla 1 ay dayanabildim. Anlattıklarımın hepsi doğru, aksini söyleyecek olursalar her şeyi ispat edebilirim sözlerimin arkasındayım.' diyerek sözlerini tamamladı.  
Samsun Gerçek tarafın yaptığı habere göre ; BİM’de son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünleri kasaya getirip satıldığı ve tarihi geçen ürünlerin ise mağaza personeline satıldığı iddiaları ortalı karıştırdı.

Samsun Gerçek tarafın yaptığı habere göre ; BİM’de son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünleri kasaya getirip satıldığı ve tarihi geçen ürünlerin ise mağaza personeline satıldığı iddiaları ortalı karıştırdı.

 

Nevşehir il ve ilçelerinde bulunan BİM marketler grubuna ait mağazalarda bu olayın olup olmadığı merak konusu oldu. Alış veriş yaparken daha dikkatli olunmalı !  Böyle kampanyalarda ürünlere hangi market olursa olsun mutlaka bakın ! 

 

İMHA EDİLMESİ GEREKEN ÜRÜNLER KASADA SATILIYOR

Samsun’un İlkadım ilçesi BİM Kazım Karabekir Mahallesi Duruşehir Siteler Şubesi’nde çalışan kasiyer A.O.T., son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünleri kasaya getirerek sattıklarını iddia etti. İmha edilmesi gereken ürünlerin kasada satışa çıkarıldığını söyledi.

 

BAKANLIKTAN GELEN OLUNCA KALDIRIYORUZ

Son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri reyonlarda kontrol ettiklerini söyleyen A.O.T., ‘Özellikle gıda ürünlerinin sok kullanma tarihlerine bakıyoruz. Son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri akşam saatlerinde kasaya getirerek satıyoruz. Çünkü akşam saatlerinde daha çok sirkülasyon oluyor, müşteri çok oluyor, böylece bu ürünleri elden çıkarmış oluyoruz. Normal şartlarda son kullanma tarihine 2 gün kalan ürünler imha edilmesi gerekiyor. Ama bize kasada satışa çıkarmamız söyleniyor. Bakanlıktan denetlemeye gelince de hemen ürünleri kasadan kaldırıyoruz’ dedi.

 

SATAMAZSAN TERFİ ALAMAZSIN

Tarihi geçmeye yakın ürünleri vatandaşlara sattıklarını söyleyen A.O.T., ‘Genelde tatlı ürünlerinin son kullanma tarihi hemen geliyor. Bizde bu ürünleri kasada akşam saatlerinde gelen müşterilere satıyoruz. Ürünleri alanlarda oluyor almayanlarda. Satılmayan ürünler imha edilmiyor maalesef. Bu ürünleri de biz satın alıyoruz. Satın almadığımızda mağaza müdürü puanımızın düşeceği belirterek mecbur kalarak satılmayan ürünleri biz alıyorduk. Çünkü satamadığımız ürün puanımızın düşmesine neden oluyor. Bir arkadaşım yoğurdu satamayınca kendisi satın aldı ve çöpe döktü’ dedi.

 

ÜRÜNÜ SATIN AL, MÜDÜR OL

Son kullanma tarihi geçen ürünleri satamadığını belirten A.O.T., ‘Son kullanma tarihi yaklaşan bazı ürünleri satamıyorduk. Mağaza müdürü de bizi takip ediyordu. Müdür, ‘Ben buralara gelebilmek için tarihi geçen ürünleri çok satın aldım. 5 yılda müdür olmak için bu ürünlerden çok satın aldım. Bir yerlere kolay gelinmiyor’ demişti. O sözlerini hiç unutmuyorum. Bu kadar olayların üzerine burada daha fazla çalışamadım. 6 ay önce girdiğim BİM’den 5 ay önce ayrıldın. En fazla 1 ay dayanabildim. Anlattıklarımın hepsi doğru, aksini söyleyecek olursalar her şeyi ispat edebilirim sözlerimin arkasındayım.' diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.