Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bims Sanayiciler Derneği, Versa Hastanesi ile anlaşma imzaladı

SAĞLIK 16.07.2021 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bims Sanayiciler Derneği, Versa Hastanesi ile anlaşma imzaladı

Bims Sanayicileri Derneği ile Nevşehir Versa Hastanesinde protokol imzalandı.
  Bims Sanayicileri Derneği Başkanı Serhat Sonugelen dernek üyesi bims fabrikalarının çalışanlarının sağlıktan en güzel şekilde yararlanabilmeleri için Versa Hastanesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile bir araya gelen Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen burada yapılan görüşmeler sonrasında dernek üye ve çalışanları için yüzde 30 indirim protokolü imzaladı.   Yapılan anlaşma sonrasında Bims Sanayicileri Derneği üye ve çalışanları Versa Hastanesi’nden yüzde 30 indirim ile sağlık kontrollerinin yapılacağını açıklayan dernek başkanı Serhat Sonugelen, “ Versa Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma üyelerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun. Bizlere desteklerini esirgemeyen Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve yönetime teşekkür ederiz” dedi.
Bims Sanayicileri Derneği ile Nevşehir Versa Hastanesinde protokol imzalandı.

 

Bims Sanayicileri Derneği Başkanı Serhat Sonugelen dernek üyesi bims fabrikalarının çalışanlarının sağlıktan en güzel şekilde yararlanabilmeleri için Versa Hastanesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile bir araya gelen Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen burada yapılan görüşmeler sonrasında dernek üye ve çalışanları için yüzde 30 indirim protokolü imzaladı.

 

Yapılan anlaşma sonrasında Bims Sanayicileri Derneği üye ve çalışanları Versa Hastanesi’nden yüzde 30 indirim ile sağlık kontrollerinin yapılacağını açıklayan dernek başkanı Serhat Sonugelen, “ Versa Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma üyelerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun. Bizlere desteklerini esirgemeyen Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve yönetime teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.