MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bir kolonya 40 lira olur mu?

GÜNCEL 20.03.2020 - 09:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bir kolonya 40 lira olur mu?

Nevşehir’de bulunan bir eczanede 40 ml limon çiçeği kolonyasının 40 liraya satışa sunması tepkilere neden oldu.
  Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de vatandaşlar korona virüsüne karşı alınacak ön tedbirler kapsamında market ve eczanelerde satılan limon kolonyası almakta çare buldu. Kısa sürede bazı marketlerde limon kolonyasının bitmesinin ardından ise vatandaşlar çeşitli kolonyalar alırken Nevşehir’de bulunan Kuşçu Eczanesinde ise 400 ml olan ve limon çiçeği kolonyasının 40 liraya satışa sunulması pes dedirtti.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ihbar hattına eczanede bulunan kolonyaların ve üzerinde bulunan etiket fiyatları ile atan bir vatandaşımız konuyla ilgili olarak yetkililerin gerekeni yapmasını talep etti.
Nevşehir’de bulunan bir eczanede 40 ml limon çiçeği kolonyasının 40 liraya satışa sunması tepkilere neden oldu.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de vatandaşlar korona virüsüne karşı alınacak ön tedbirler kapsamında market ve eczanelerde satılan limon kolonyası almakta çare buldu. Kısa sürede bazı marketlerde limon kolonyasının bitmesinin ardından ise vatandaşlar çeşitli kolonyalar alırken Nevşehir’de bulunan Kuşçu Eczanesinde ise 400 ml olan ve limon çiçeği kolonyasının 40 liraya satışa sunulması pes dedirtti.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ihbar hattına eczanede bulunan kolonyaların ve üzerinde bulunan etiket fiyatları ile atan bir vatandaşımız konuyla ilgili olarak yetkililerin gerekeni yapmasını talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.