Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Başkanı Pınarbaşı'dan teşekkür

NEVŞEHİR 30.04.2020 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Birlik Başkanı Pınarbaşı'dan teşekkür

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı Korona virüs salgınının ekonomik etkileriyle mücadele ederek esnaf ve sanatkarlara destek olan tüm kesimlere teşekkür mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı Korona virüs salgınının ekonomik etkileriyle mücadele ederek esnaf ve sanatkarlara destek olan tüm kesimlere teşekkür mesajı yayımladı.   Pınarbaşı, "Bilindiği üzere tüm dünyada etkisini gösteren mart ayından bugüne ülkemizde de mücadelesi devam eden korona virüs salgını ekonomik hayatı bitirme noktasına getirmiştir. Ekonomik hayatın yavaşlaması ve bazı sektörlerin zorunluluk nedeniyle kapalı olması esnaf ve sanatkarlarımızı derinden etkilemiştir. Esnaf ve Sanatkarlarımızın kira ve yakıt desteği sorunları Birliğimizce Bakanlığımıza ve üst kuruluşumuza yazılı olarak iletilmiş olup; ayrıca dükkan sahibi kişilerden de esnaf ve sanatkarlarımıza kira yönünde destek olmaları önem arz etmektedir. Bu sancılı sürecin etkilerini en aza indirmek için yapılan özverili çalışmalar tabi ki takdire şayandır. Bu kapsamda ilimizde yapılan çalışmaları koordine eden başta Nevşehir Valimize, Kaymakamlarımıza, Ak Parti Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanına, Nevşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Kızılay Başkanımıza, İl Özel İdaremize ve üyeleriyle birebir ilgilenerek ilçelerimizde Belediye Başkanlıkları ve Kaymakamlıklarla, il merkezinde Nevşehir Belediyesi ve Valilik yetkili birimleriyle koordineli olarak destek ve yardımların dağıtılmasını takip eden Oda Başkanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.  
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı Korona virüs salgınının ekonomik etkileriyle mücadele ederek esnaf ve sanatkarlara destek olan tüm kesimlere teşekkür mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı Korona virüs salgınının ekonomik etkileriyle mücadele ederek esnaf ve sanatkarlara destek olan tüm kesimlere teşekkür mesajı yayımladı.

 

Pınarbaşı, "Bilindiği üzere tüm dünyada etkisini gösteren mart ayından bugüne ülkemizde de mücadelesi devam eden korona virüs salgını ekonomik hayatı bitirme noktasına getirmiştir. Ekonomik hayatın yavaşlaması ve bazı sektörlerin zorunluluk nedeniyle kapalı olması esnaf ve sanatkarlarımızı derinden etkilemiştir. Esnaf ve Sanatkarlarımızın kira ve yakıt desteği sorunları Birliğimizce Bakanlığımıza ve üst kuruluşumuza yazılı olarak iletilmiş olup; ayrıca dükkan sahibi kişilerden de esnaf ve sanatkarlarımıza kira yönünde destek olmaları önem arz etmektedir. Bu sancılı sürecin etkilerini en aza indirmek için yapılan özverili çalışmalar tabi ki takdire şayandır. Bu kapsamda ilimizde yapılan çalışmaları koordine eden başta Nevşehir Valimize, Kaymakamlarımıza, Ak Parti Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanına, Nevşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Kızılay Başkanımıza, İl Özel İdaremize ve üyeleriyle birebir ilgilenerek ilçelerimizde Belediye Başkanlıkları ve Kaymakamlıklarla, il merkezinde Nevşehir Belediyesi ve Valilik yetkili birimleriyle koordineli olarak destek ve yardımların dağıtılmasını takip eden Oda Başkanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.