Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik başkanlığında esnafların sorunları ele alındı

NEVŞEHİR 15.06.2020 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Birlik başkanlığında esnafların sorunları ele alındı

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarın yaşadığı sorunlar ele alındı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarın yaşadığı sorunlar ele alındı.   AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın yanı sıra AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin de katıldıkları toplantıda; Pandemi sürecinde Nevşehir'deki esnaf ve sanatkarların yaşadıkları sorunlar, süreç boyunca alınan ekonomik tedbirlerin esnaf ve sanatkara yansımaları, destek kredilerinden esnaf ve sanatkarın ne ölçüde yararlanabildiği ve esnaf sanatkarın güncel sorunları ve çözüm önerileri konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.   Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, toplantıya katılan, esnaf sanatkarların sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunan AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye teşekkür etti.    
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarın yaşadığı sorunlar ele alındı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarın yaşadığı sorunlar ele alındı.

 

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar'ın yanı sıra AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin de katıldıkları toplantıda; Pandemi sürecinde Nevşehir'deki esnaf ve sanatkarların yaşadıkları sorunlar, süreç boyunca alınan ekonomik tedbirlerin esnaf ve sanatkara yansımaları, destek kredilerinden esnaf ve sanatkarın ne ölçüde yararlanabildiği ve esnaf sanatkarın güncel sorunları ve çözüm önerileri konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, toplantıya katılan, esnaf sanatkarların sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunan AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.