Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfı Acıgöl'de Kuru Fasulye İkram Etti

NEVŞEHİR 02.12.2017 - 13:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Birlik Vakfı Acıgöl'de Kuru Fasulye İkram Etti

Her ay geleneksel olarak fasulye ikramında bulunan Birlik Vakfı Nevşehir Şube başkanlığı bu kez Acıgöl ilçesinde geleneksel fasulye ikramında bulundu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün yanı sıra Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldıkları fasulye ikramına Acıgöllü vatandaşların ilgisi bir hayli fazla oldu.   Birlik Vakfının geleneksel fasulye dağıtımının önümüzdeki aylarda diğer ilçelerde de yapılacağını kaydeden Şube Başkanı Gürbüz Dinç, etkinliğe katılan başta AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Her ay geleneksel olarak fasulye ikramında bulunan Birlik Vakfı Nevşehir Şube başkanlığı bu kez Acıgöl ilçesinde geleneksel fasulye ikramında bulundu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün yanı sıra Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldıkları fasulye ikramına Acıgöllü vatandaşların ilgisi bir hayli fazla oldu.

 

Birlik Vakfının geleneksel fasulye dağıtımının önümüzdeki aylarda diğer ilçelerde de yapılacağını kaydeden Şube Başkanı Gürbüz Dinç, etkinliğe katılan başta AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.