MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfı Başkanı Dinç 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

NEVŞEHİR 29.08.2017 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Birlik Vakfı Başkanı Dinç 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümünü kutladı.
  Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümünü kutladı.   Dinç mesajında, aziz Türk milletinin, kendisini esarete mahkum etmek isteyen işgal güçlerine karşı kıyama kalkarak, 19 Mayıs 1919'da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin 30 Ağustos 1922'de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdiğini belirtti. Bu kutlu günün 95. yıl dönümünün yurdun her köşesinde idrak etmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Dinç, "Tarihin tanıklık ettiği en büyük zaferlerden birisi ile neticelenen Milli Mücadele sürecinde aziz milletimiz bedelini kanı, canıyla ödeyerek milli ve manevi değerlerini çiğnenmekten, cennet yurdumuzu parçalanmaktan kurtarmış ve Türk'ün asla esir edilemeyeceğini silinmez harflerle tarihe not düşmüştür. Türk milleti ve Türk vatanı üzerinde hesap yapanlar dün Haçlı Seferleri ve Sevr dayatması ile sabrımızı zorlayıp tarihi bir ders aldıklarını unutmuş gibi kara gün 15 Temmuz 2016'da yine aynı senaryolarla harekete geçmişlerse de Türk'ün çelikten iradesi karşısında yine hezimete uğramışlardır çünkü Türk milleti 1040'da, 1071'de, 1453'de ve 1923'de sahip olduğu iman, azim, cesaret ve kararlılığı hala muhafaza etmektedir ve bu hasletlerini son nefer, son nefes ve son damla kana kadar da muhafaza edecektir" ifadelerinde bulundu. 
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümünü kutladı.

 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümünü kutladı.

 

Dinç mesajında, aziz Türk milletinin, kendisini esarete mahkum etmek isteyen işgal güçlerine karşı kıyama kalkarak, 19 Mayıs 1919'da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin 30 Ağustos 1922'de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdiğini belirtti.
Bu kutlu günün 95. yıl dönümünün yurdun her köşesinde idrak etmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Dinç, "Tarihin tanıklık ettiği en büyük zaferlerden birisi ile neticelenen Milli Mücadele sürecinde aziz milletimiz bedelini kanı, canıyla ödeyerek milli ve manevi değerlerini çiğnenmekten, cennet yurdumuzu parçalanmaktan kurtarmış ve Türk'ün asla esir edilemeyeceğini silinmez harflerle tarihe not düşmüştür. Türk milleti ve Türk vatanı üzerinde hesap yapanlar dün Haçlı Seferleri ve Sevr dayatması ile sabrımızı zorlayıp tarihi bir ders aldıklarını unutmuş gibi kara gün 15 Temmuz 2016'da yine aynı senaryolarla harekete geçmişlerse de Türk'ün çelikten iradesi karşısında yine hezimete uğramışlardır çünkü Türk milleti 1040'da, 1071'de, 1453'de ve 1923'de sahip olduğu iman, azim, cesaret ve kararlılığı hala muhafaza etmektedir ve bu hasletlerini son nefer, son nefes ve son damla kana kadar da muhafaza edecektir" ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.