Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfı Gör-Bir başkanı ve yöneticilerini ağırladı

NEVŞEHİR 02.08.2017 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Birlik Vakfı Gör-Bir başkanı ve yöneticilerini ağırladı

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticilerini ağırladı.
  Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticilerini ağırladı. Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’i vakfın hizmet binasında ziyaret eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran ile dernek yöneticileri Başkan Dinç’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Mutlu, “Birlik Vakfı Ülkemizin olduğu kadar Nevşehir’imizin de ihtiyacıydı. Dernek yönetimimim ve üyelerim adına kendilerine başarılar diliyorum. Derneğimize ramazan ayında yaptıkları yardımlar içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran ise, “İyilikte, hizmette ben de varım diyen insanlar birlik vakfını ilimizde kurdular. Allah bu hizmet ve hayır yarışında ilahi lütfuyla yardım ihsan eylesin. Ben 1989 yılından beri hayır çalışmalarının içerisindeyim. Zor bir görev. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mutlu ve beraberindeki heyete teşekkür eden Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, “Sayın Başkanımıza ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti bir kez iletmek isterim. Biz birlik vakfımızı büyüklerimizden emanet aldık. Allah’ın izniyle vatanımıza, milletimize hep beraber hizmet etmenin gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticilerini ağırladı.

 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticilerini ağırladı.

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’i vakfın hizmet binasında ziyaret eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran ile dernek yöneticileri Başkan Dinç’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Mutlu, “Birlik Vakfı Ülkemizin olduğu kadar Nevşehir’imizin de ihtiyacıydı. Dernek yönetimimim ve üyelerim adına kendilerine başarılar diliyorum. Derneğimize ramazan ayında yaptıkları yardımlar içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran ise, “İyilikte, hizmette ben de varım diyen insanlar birlik vakfını ilimizde kurdular. Allah bu hizmet ve hayır yarışında ilahi lütfuyla yardım ihsan eylesin. Ben 1989 yılından beri hayır çalışmalarının içerisindeyim. Zor bir görev. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mutlu ve beraberindeki heyete teşekkür eden Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, “Sayın Başkanımıza ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti bir kez iletmek isterim. Biz birlik vakfımızı büyüklerimizden emanet aldık. Allah’ın izniyle vatanımıza, milletimize hep beraber hizmet etmenin gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.