MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfı Nevşehir Başkanlığına Leblebici Atandı

GÜNCEL 24.01.2017 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Birlik Vakfı Nevşehir Başkanlığına Leblebici Atandı

NEVŞEHİR(İHA)- Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye’nin en köklü vakıflarından bir tanesi olan Birlik Vakfı Nevşehir şubesi açıl
  NEVŞEHİR(İHA)- Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye’nin en köklü vakıflarından bir tanesi olan Birlik Vakfı Nevşehir şubesi açıldı. Merkezi İstanbul’da bulunan Birlik Vakfı Nevşehir şubesi açıldı. Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına iş adamı olan ve aynı zamanda Nevşehirspor Kulüp Başkanı görevinde bulunan Muzaffer Leblebici atandı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından yapılan açıklamada Nevşehir’e kazandırılan Birlik Vakfı’nın hayırlı olmasını diledi. Açıkgöz açıklamasında, ,"Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın İsmail Kahraman’ın, 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün, Başbakan Eski Yardımcısı Beşir Atalay’ın, Birlik Vakfı Başkanımız Sayın Mehmet Alacacı’nın ve toplam kırk vakıf insanının kurucular kurulu üyesi olduğu ve sayın İsmail Kahraman ın da 1983’te MTTB’nin devamı niteliğinde olacak yeni bir oluşumu başlattığı ve resmen 29 Mayıs 1985’te kurulan Birlik Vakfı vakıf medeniyetimizin güçlü bir şekilde yaşandığı, yaşatıldığı bir gönül hareketi olmuştur. Osmanlı vakıf medeniyetini günümüze kadar yaşayarak aktaran Nevşehirli hemşerilerim adına, kuruluşu köklü temellere dayanan Birlik Vakfı’mızın Nevşehir Şubesini şehrimize kazandırmanın kıvancını sizlerle paylaşıyoruz. Birlik Vakfı Nevşehir şube başkanlığı görevine atanan Muzaffer Leblebici’yi tebrik eder çalışmalarında da başarılar dilerim” dedi. 
NEVŞEHİR(İHA)- Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye’nin en köklü vakıflarından bir tanesi olan Birlik Vakfı Nevşehir şubesi açıl

 

NEVŞEHİR(İHA)- Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye’nin en köklü vakıflarından bir tanesi olan Birlik Vakfı Nevşehir şubesi açıldı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Birlik Vakfı Nevşehir şubesi açıldı. Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına iş adamı olan ve aynı zamanda Nevşehirspor Kulüp Başkanı görevinde bulunan Muzaffer Leblebici atandı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından yapılan açıklamada Nevşehir’e kazandırılan Birlik Vakfı’nın hayırlı olmasını diledi. Açıkgöz açıklamasında, ,"Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın İsmail Kahraman’ın, 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün, Başbakan Eski Yardımcısı Beşir Atalay’ın, Birlik Vakfı Başkanımız Sayın Mehmet Alacacı’nın ve toplam kırk vakıf insanının kurucular kurulu üyesi olduğu ve sayın İsmail Kahraman ın da 1983’te MTTB’nin devamı niteliğinde olacak yeni bir oluşumu başlattığı ve resmen 29 Mayıs 1985’te kurulan Birlik Vakfı vakıf medeniyetimizin güçlü bir şekilde yaşandığı, yaşatıldığı bir gönül hareketi olmuştur. Osmanlı vakıf medeniyetini günümüze kadar yaşayarak aktaran Nevşehirli hemşerilerim adına, kuruluşu köklü temellere dayanan Birlik Vakfı’mızın Nevşehir Şubesini şehrimize kazandırmanın kıvancını sizlerle paylaşıyoruz. Birlik Vakfı Nevşehir şube başkanlığı görevine atanan Muzaffer Leblebici’yi tebrik eder çalışmalarında da başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.