MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfı ve DERSİAD Aşure İkramında Bulundu

GÜNCEL 24.09.2018 - 18:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Birlik Vakfı ve DERSİAD Aşure İkramında Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Dünya Erdemli İş Adamları Derneği(DERSİAD) Nevşehir Şubesi ile Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi’nin organizasyonu ile düzenlenen Aşure dağıtımına katıldı.
  DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve yöneticilerinin işbirliği ile Muharrem Ayı nedeniyle gerçekleştirilen Aşure Dağıtımı Ziraat Bankası yanında gerçekleştirildi.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İL Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı geleneksel Aşure dağıtımı, Cemil Usta Hocaefendinin yaptığı dua ile başladı.   Nevşehir Belediyesi Mehteran Bölüğünün kahramanlık marşları ile renk kattığı Aşure dağıtımında daha sonra Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, 3 bin kişi hazırlanan aşureleri birlikte dağıttılar.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Dünya Erdemli İş Adamları Derneği(DERSİAD) Nevşehir Şubesi ile Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi’nin organizasyonu ile düzenlenen Aşure dağıtımına katıldı.

 

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve yöneticilerinin işbirliği ile Muharrem Ayı nedeniyle gerçekleştirilen Aşure Dağıtımı Ziraat Bankası yanında gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İL Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı geleneksel Aşure dağıtımı, Cemil Usta Hocaefendinin yaptığı dua ile başladı.

 

Nevşehir Belediyesi Mehteran Bölüğünün kahramanlık marşları ile renk kattığı Aşure dağıtımında daha sonra Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, 3 bin kişi hazırlanan aşureleri birlikte dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.