Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfından Mütercimlere kınama

GÜNCEL 11.09.2020 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Birlik Vakfından Mütercimlere kınama

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, İmam hatip okulları ve mezunlarına yönelik ifadeleri nedeniyle Erol Mütercimleri şiddetle kınadıklarını belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, İmam hatip okulları ve mezunlarına yönelik ifadeleri nedeniyle Erol Mütercimleri şiddetle kınadıklarını belirtti.    Başkan Dinç, "Milli ve manevi değerlerimize, ruh kökümüze, yabancı ve kirli zihniyetli, nereden geldiği ve nereden olduğu belirsiz şerefsizler güruhu; her daim milletimizin değerlerine saldırmayı vazife bilmişler ve vazife edinmişlerdir. Milletimizin öz değeri olan İmam Hatip Okullarımıza ve mezunlarımıza salyalarıyla saldıran bu güruhu şiddetle kınıyoruz. Mensuplarımızı; bu salyalı ve sümüklü güruhlar hakkında kanuni haklarını kullanmaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.    
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, İmam hatip okulları ve mezunlarına yönelik ifadeleri nedeniyle Erol Mütercimleri şiddetle kınadıklarını belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, İmam hatip okulları ve mezunlarına yönelik ifadeleri nedeniyle Erol Mütercimleri şiddetle kınadıklarını belirtti. 

 

Başkan Dinç, "Milli ve manevi değerlerimize, ruh kökümüze, yabancı ve kirli zihniyetli, nereden geldiği ve nereden olduğu belirsiz şerefsizler güruhu; her daim milletimizin değerlerine saldırmayı vazife bilmişler ve vazife edinmişlerdir. Milletimizin öz değeri olan İmam Hatip Okullarımıza ve mezunlarımıza salyalarıyla saldıran bu güruhu şiddetle kınıyoruz. Mensuplarımızı; bu salyalı ve sümüklü güruhlar hakkında kanuni haklarını kullanmaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.