Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Biz 'GAZETECİYİZ' organizasyoncu değil!

GÜNCEL 16.01.2019 - 19:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Biz 'GAZETECİYİZ' organizasyoncu değil!

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesinin Nevşehir kamuoyu tarafında her geçen gün okuyucu kitlesinin artması bir takım kişi veya kişilerin zoruna gitmeye başladı.
  Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com Nevşehir’de haberin gelmesini beklemeyen habere giden, birilerinden haber çalarak emek hırsızlığı yapmadan üreterek haber yapması bir takım kişi veya kişilerin son günlerde yaptığı mesnetsiz iftiralar ile adeta gün yüzüne çıktı.   Kurulduğu ilk günden beri her kesimin haberini yayınlayan haber sitemiz Nevşehir’de bazıları gibi tek ben olayım amacıyla değil kamuoyuna doğru, tarafsız ve objektif habercilik anlayışı ile yayın hayatına siz değerli okurlarımızın her geçen gün desteğinin artarak devam etmesi sonrasında güçlenerek yoluna devam ediyor.   “Organizasyoncu değiliz HABERCİYİZ” Nevşehir’de yayın hayatına sade ve sadece gazetecilik ve Nevşehir kamuoyuna Nevşehir’de yaşanan gelişmeleri an ve an aktaran haber sitemiz bazıları gibi biz tekiz mantığıyla değil Nevşehir’de biz gazeteciler imajını sergilemeye devam ederken bazı kişi veya kişiler ise organizasyon çatısı altında haberleri yayınlarken doğru, tarafsız, objektif ve hızlı habercilik anlayışımızı kıskanacak oldu ki kendilerini organizasyoncu yerine gazeteci sanmalarını siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.   Son söz; Doğru, tarafsız, ilkeli, emeğe saygı gösteren, çalmadan çırpmadan habercilik anlayışımıza biz devam edeceğiz. Unutmayın “Güneş balçıkla sıvanmaz”
Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesinin Nevşehir kamuoyu tarafında her geçen gün okuyucu kitlesinin artması bir takım kişi veya kişilerin zoruna gitmeye başladı.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com Nevşehir’de haberin gelmesini beklemeyen habere giden, birilerinden haber çalarak emek hırsızlığı yapmadan üreterek haber yapması bir takım kişi veya kişilerin son günlerde yaptığı mesnetsiz iftiralar ile adeta gün yüzüne çıktı.

 

Kurulduğu ilk günden beri her kesimin haberini yayınlayan haber sitemiz Nevşehir’de bazıları gibi tek ben olayım amacıyla değil kamuoyuna doğru, tarafsız ve objektif habercilik anlayışı ile yayın hayatına siz değerli okurlarımızın her geçen gün desteğinin artarak devam etmesi sonrasında güçlenerek yoluna devam ediyor.

 

“Organizasyoncu değiliz HABERCİYİZ”

Nevşehir’de yayın hayatına sade ve sadece gazetecilik ve Nevşehir kamuoyuna Nevşehir’de yaşanan gelişmeleri an ve an aktaran haber sitemiz bazıları gibi biz tekiz mantığıyla değil Nevşehir’de biz gazeteciler imajını sergilemeye devam ederken bazı kişi veya kişiler ise organizasyon çatısı altında haberleri yayınlarken doğru, tarafsız, objektif ve hızlı habercilik anlayışımızı kıskanacak oldu ki kendilerini organizasyoncu yerine gazeteci sanmalarını siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

 

Son söz;

Doğru, tarafsız, ilkeli, emeğe saygı gösteren, çalmadan çırpmadan habercilik anlayışımıza biz devam edeceğiz. Unutmayın “Güneş balçıkla sıvanmaz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.