MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Biz Kimsenin Köpeği Değiliz Ya Sen

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2013 - 10:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Biz Kimsenin Köpeği Değiliz Ya Sen

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'ın yandaşları kendilerini aşan haddini bilmez şekilde haber sitemizin ortaya çıkardığı skandalı ört pas etmek için iş başına koyuldular. Haberimize çeşitli adlar ile yorumlar yapan Salman ve yandaşları haber sitemizi karalama politikasına gittiler. Bizlerin oradan bir menfaati olduğunu söyleyen kişiler haber sitemizi hedef alan açıklamalarda bulunuyorlar. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'ın yandaşlığını yapan Lokman tosun olacak şahıs kendisini köpek olarak görüyor ki bizleri de aynı kefeye koymaktan geri kalmıyor. Ey Kadir salman ve Yandaş yalakası Lokman Tosun bizler için Gülşehir'de A veya B şahsı belediye başkan adayı olmuş önemli değil ancak görüyoruz ki sizler için kimin olacağı çok önemli. Anlıyoruz ki Gülşehir'i kendi çiftliğiniz ilan edeceksiniz. Gülşehir halkı ise sizlerin ne amaçta olduğunu çok iyi biliyorlar.  Kadir Salman'ın yandaşı Lokman Tosun biz senin gibi köpek değil ancak halkına doğru haberi ulaştırmaya çalışan gazetecileriz. Biz kimsenin adamı değiliz. ama görüyoruz ki sen kimin adamı olduğun ortada. Ey Lokman Tosun sen avukatsan Hukuk Faükltesinde mezun olman gerek. Kadir Salman'ın ağzı yok mu kendini savunacak.   İşte AK Parti İlçe Başkanı Kadir Salman'ın yandaşı Lokman Tosun denen o şahsın haber sitemize saldırı niteliğinde ki yorumu;   AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ise Gülşehir'de halen herşeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleye dursun Kadir Salman ve ekibi parti içinde yapacaklarını yapamadılar şimdi ise olayı ortaya çıkaran gazetecilere saldırmaya başladılar. AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ı www.lalehaber.com haber sitesi olarak görevini yapmaya davet ediyoruz.  Bakalım AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar gazetecilere bu denli hakaret eden AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı' nda Yönetim Kurulu'nda bulunan Lokman Tosun isimli şahsa ve İlçe Başkanı Kadir Salman'ı görevlerinden alabilecek mi ?
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'ın yandaşları kendilerini aşan haddini bilmez şekilde haber sitemizin ortaya çıkardığı skandalı ört pas etmek için iş başına koyuldular. Haberimize çeşitli adlar ile yorumlar yapan Salman ve yandaşları haber sitemizi karalama politikasına gittiler. Bizlerin oradan bir menfaati olduğunu söyleyen kişiler haber sitemizi hedef alan açıklamalarda bulunuyorlar.
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'ın yandaşlığını yapan Lokman tosun olacak şahıs kendisini köpek olarak görüyor ki bizleri de aynı kefeye koymaktan geri kalmıyor. Ey Kadir salman ve Yandaş yalakası Lokman Tosun bizler için Gülşehir'de A veya B şahsı belediye başkan adayı olmuş önemli değil ancak görüyoruz ki sizler için kimin olacağı çok önemli. Anlıyoruz ki Gülşehir'i kendi çiftliğiniz ilan edeceksiniz. Gülşehir halkı ise sizlerin ne amaçta olduğunu çok iyi biliyorlar. 
Kadir Salman'ın yandaşı Lokman Tosun biz senin gibi köpek değil ancak halkına doğru haberi ulaştırmaya çalışan gazetecileriz. Biz kimsenin adamı değiliz. ama görüyoruz ki sen kimin adamı olduğun ortada. Ey Lokman Tosun sen avukatsan Hukuk Faükltesinde mezun olman gerek. Kadir Salman'ın ağzı yok mu kendini savunacak.
 
İşte AK Parti İlçe Başkanı Kadir Salman'ın yandaşı Lokman Tosun denen o şahsın haber sitemize saldırı niteliğinde ki yorumu;
 

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ise Gülşehir'de halen herşeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleye dursun Kadir Salman ve ekibi parti içinde yapacaklarını yapamadılar şimdi ise olayı ortaya çıkaran gazetecilere saldırmaya başladılar. AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ı www.lalehaber.com haber sitesi olarak görevini yapmaya davet ediyoruz. 

Bakalım AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar gazetecilere bu denli hakaret eden AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı' nda Yönetim Kurulu'nda bulunan Lokman Tosun isimli şahsa ve İlçe Başkanı Kadir Salman'ı görevlerinden alabilecek mi ?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.