Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Blok Bims, öğrencilere eğitim vermeye devam ediyor

NEVŞEHİR 07.11.2018 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Blok Bims, öğrencilere eğitim vermeye devam ediyor

Blok Bims Akademi eğitim programları kapsamında gerçekleştirilen üniversite organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi.
  Çankaya Üniversitesi Yapı Topluluğu tarafından düzenlenen "Yaz Atölyesi 18" etkinliğinde Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 150 inşaat mühendisi adayının katıldığı etkinlikte Blok Bims gençlerle buluştu. Blok Bims yönetim kurulu üyesi Mustafa Ertaş ve Blok Bims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı’nın yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda üniversite organizasyonlarına katılarak inşaat mühendisi adaylarını bilgilendirmek ve onlara iler ki iş hayatlarında yardımcı olacak yararlı bilgiler aktarmayı amaçlayan Blok Bims Akademi, çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor.   Blok Bims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı, organizasyon alanında ham madde ponza taşı ve Blok Bims  ürünlerinden oluşan  standa katılımcılara ponza taşının madenden çıkarılmasından ürün haline gelene kadar geçirdiği işlemleri ve Blok Bims ürünlerinin diğer muadil ürünlere nazaran yapılara kattığı değeri aktardı. Genç inşaat mühendisi adaylarının sorularını yanıtlayan Akdağlı amaçlarının bu organizasyonlarla bims hakkındaki ön yargıyı yikmak, aslında bimsin briket olmadığını ve onlara bimsin briketten farkını  anlatmayı amaçladıklarını belirtti. Gerek ısı gerekse ses yalıtımıyla yüksek performanslı bir yapı malzemesi olan bimsin hak ettiği değeri görebilmesinin ancak işin temeline inerek geleceğin mühendislerinin bilgilendirilmesi ile olacağını bildiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.
Blok Bims Akademi eğitim programları kapsamında gerçekleştirilen üniversite organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi.

 

Çankaya Üniversitesi Yapı Topluluğu tarafından düzenlenen "Yaz Atölyesi 18" etkinliğinde Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 150 inşaat mühendisi adayının katıldığı etkinlikte Blok Bims gençlerle buluştu. Blok Bims yönetim kurulu üyesi Mustafa Ertaş ve Blok Bims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı’nın yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda üniversite organizasyonlarına katılarak inşaat mühendisi adaylarını bilgilendirmek ve onlara iler ki iş hayatlarında yardımcı olacak yararlı bilgiler aktarmayı amaçlayan Blok Bims Akademi, çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor.

 

Blok Bims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı, organizasyon alanında ham madde ponza taşı ve Blok Bims  ürünlerinden oluşan  standa katılımcılara ponza taşının madenden çıkarılmasından ürün haline gelene kadar geçirdiği işlemleri ve Blok Bims ürünlerinin diğer muadil ürünlere nazaran yapılara kattığı değeri aktardı. Genç inşaat mühendisi adaylarının sorularını yanıtlayan Akdağlı amaçlarının bu organizasyonlarla bims hakkındaki ön yargıyı yikmak, aslında bimsin briket olmadığını ve onlara bimsin briketten farkını  anlatmayı amaçladıklarını belirtti. Gerek ısı gerekse ses yalıtımıyla yüksek performanslı bir yapı malzemesi olan bimsin hak ettiği değeri görebilmesinin ancak işin temeline inerek geleceğin mühendislerinin bilgilendirilmesi ile olacağını bildiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.