Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Boks Şampiyonasına Nevşehirli Sporcular Damga Vurdu

SPOR 27.01.2018 - 15:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Boks Şampiyonasına Nevşehirli Sporcular Damga Vurdu

Nevşehir'de düzenlenen Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında Nevşehirli sporcular adeta damga vurdu.
  22-27 Ocak  tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde  düzenlenen 54 ilden 597 sporcunun katıldığı  Boks Yıldız-Genç –Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Vali İlhami Aktaş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semih Kırım’ın katıldığı final müsabakaları sonrası  ödül töreni ile sona erdi.   Düzenlenen boks şampiyonasında Nevşehirli 5 sporcunun finale kaldığı müsabakalarda Esra Şimşek, Duygu Öztürk, Elif Yavuz, Melikenur Güneş Türkiye şampiyonu olurken Feyza Tanrıverdi ise Türkiye ikincisi oldu.   Vali İlhami Aktaş Boks Yıldız-Genç-Büyük Bayanlar  Türkiye Şampiyonası müsabakalarının ilimizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik edip dereceye giren sporculara ödüllerini vererek  başarılarının devamını diledi.
Nevşehir'de düzenlenen Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında Nevşehirli sporcular adeta damga vurdu.

 

22-27 Ocak  tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde  düzenlenen 54 ilden 597 sporcunun katıldığı  Boks Yıldız-Genç –Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Vali İlhami Aktaş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semih Kırım’ın katıldığı final müsabakaları sonrası  ödül töreni ile sona erdi.

 

Düzenlenen boks şampiyonasında Nevşehirli 5 sporcunun finale kaldığı müsabakalarda Esra Şimşek, Duygu Öztürk, Elif Yavuz, Melikenur Güneş Türkiye şampiyonu olurken Feyza Tanrıverdi ise Türkiye ikincisi oldu.

 

Vali İlhami Aktaş Boks Yıldız-Genç-Büyük Bayanlar  Türkiye Şampiyonası müsabakalarının ilimizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik edip dereceye giren sporculara ödüllerini vererek  başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.