Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bölge tanıtımına da büyük katkı sağlandı

SİYASET 20.08.2019 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bölge tanıtımına da büyük katkı sağlandı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez’in önderliğinde Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de düzenlenen etkinlikler sayesinde bölge tanıtımına çok ciddi bir katkı sağlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez’in önderliğinde Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de düzenlenen etkinlikler sayesinde bölge tanıtımına çok ciddi bir katkı sağlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra partinin en üst düzey yetkililerinin katıldıkları İl Başkanları toplantısı, kadın kolları il başkanları toplantısı, gençlik kolları yaz kampı gibi etkinlikleri peş peşe Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de düzenleyen CHP Nevşehir il örgütü, organizasyonlar sayesinde bölgenin tanıtımına da büyük yarar sağladı. Son yıllarda bu tür organizasyonların en üst düzeyde düzenlendiği dönem olan Başkan Gülmez’in döneminde binlerce partili bölgenin önemli tarihi ve turistik güzelliklerini de keşfetme imkanı elde etti.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez’in önderliğinde Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de düzenlenen etkinlikler sayesinde bölge tanıtımına çok ciddi bir katkı sağlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez’in önderliğinde Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de düzenlenen etkinlikler sayesinde bölge tanıtımına çok ciddi bir katkı sağlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra partinin en üst düzey yetkililerinin katıldıkları İl Başkanları toplantısı, kadın kolları il başkanları toplantısı, gençlik kolları yaz kampı gibi etkinlikleri peş peşe Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de düzenleyen CHP Nevşehir il örgütü, organizasyonlar sayesinde bölgenin tanıtımına da büyük yarar sağladı.

Son yıllarda bu tür organizasyonların en üst düzeyde düzenlendiği dönem olan Başkan Gülmez’in döneminde binlerce partili bölgenin önemli tarihi ve turistik güzelliklerini de keşfetme imkanı elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.