Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Boşanmak isteyen eşini vurduktan sonra intihar etti

ASAYİŞ 15.12.2018 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Boşanmak isteyen eşini vurduktan sonra intihar etti

Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi 228.sokakta meydana gelen olayda 40 yaşındaki İbrahim Ulu boşanmak isteyen eşi 34 yaşındaki Seda Ulu’yu vurduktan sonra intihar etti.
  Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz Mahallesi 228.sokakta oturan İbrahim UIu kendisinden boşanmak isteyen eşi Seda Ulu ile önce tartıştı. Tartışmanın sonrasında İbrahim Ulu kendisine asit tabanca ile eşini başından vurduktan sonra kendisi intihar etti. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibinin sevk edilmesinin ardından polis ekipleri Seda Ulu’yu yaralı bir şekilde bulurken İbrahim Ulu’nun cansız bedenine ulaştı. Yaralı Seda Ulu’ya ilk müdahalenin yapılmasının ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından İbrahim Ulu’nun cansız bedeni Nevşehir Belediyesi cenaze aracına koyuldu. 
Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi 228.sokakta meydana gelen olayda 40 yaşındaki İbrahim Ulu boşanmak isteyen eşi 34 yaşındaki Seda Ulu’yu vurduktan sonra intihar etti.

 

Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz Mahallesi 228.sokakta oturan İbrahim UIu kendisinden boşanmak isteyen eşi Seda Ulu ile önce tartıştı. Tartışmanın sonrasında İbrahim Ulu kendisine asit tabanca ile eşini başından vurduktan sonra kendisi intihar etti. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibinin sevk edilmesinin ardından polis ekipleri Seda Ulu’yu yaralı bir şekilde bulurken İbrahim Ulu’nun cansız bedenine ulaştı. Yaralı Seda Ulu’ya ilk müdahalenin yapılmasının ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından İbrahim Ulu’nun cansız bedeni Nevşehir Belediyesi cenaze aracına koyuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.