Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bozkırın Tezenesi, Kardelen Koleji'nde Anıldı

EĞİTİM 26.09.2018 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bozkırın Tezenesi, Kardelen Koleji'nde Anıldı

Özel Kardelen Koleji Öğretmenleri, Eserleriyle Gönüllere Taht Kurmuş Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’ı vefatının 6.’ncı yılında özlemle andılar.
  Özel Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen ‘Bozkırın Tezenesi Anısına Neşet Ertaş Türküleri ve Şiir Dinletisine’ Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ile Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri , KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Kardelen Koleji Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi Neşet Ertaş Anısına düzenlenen gece ile ilgili Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe şunları söyledi: “ Kardelen Koleji Öğretmenlerimiz her zaman çok fonksiyonlu olmuşlardır. Öğretmenlerimiz daha önce hazırladıkları ve büyük beğeni toplayan ‘Pişti’ isimli tiyatro oyunundan sonra şimdi de Neşet Ertaş Anısına hazırladıkları gece ile Nevşehir’de bir ilke daha imza attılar. Her birinin emeğine sağlık, bizleri böyle bir gece ile bir araya getirdikleri için de ayrıca teşekkür ederim.” Ömrü boyunca elinde sazıyla insanlığa ışık tutmuş halk ozanı Neşet Ertaş’ın anısına düzenlenen gece ile Kardelen Koleji Öğretmenleri performanslarıyla dinleyicileri büyüledi.  
Özel Kardelen Koleji Öğretmenleri, Eserleriyle Gönüllere Taht Kurmuş Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’ı vefatının 6.’ncı yılında özlemle andılar.

 

Özel Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen ‘Bozkırın Tezenesi Anısına Neşet Ertaş Türküleri ve Şiir Dinletisine’ Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ile Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri , KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Kardelen Koleji Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi Neşet Ertaş Anısına düzenlenen gece ile ilgili Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe şunları söyledi: “ Kardelen Koleji Öğretmenlerimiz her zaman çok fonksiyonlu olmuşlardır. Öğretmenlerimiz daha önce hazırladıkları ve büyük beğeni toplayan ‘Pişti’ isimli tiyatro oyunundan sonra şimdi de Neşet Ertaş Anısına hazırladıkları gece ile Nevşehir’de bir ilke daha imza attılar. Her birinin emeğine sağlık, bizleri böyle bir gece ile bir araya getirdikleri için de ayrıca teşekkür ederim.”

Ömrü boyunca elinde sazıyla insanlığa ışık tutmuş halk ozanı Neşet Ertaş’ın anısına düzenlenen gece ile Kardelen Koleji Öğretmenleri performanslarıyla dinleyicileri büyüledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.