MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu akşam 22.00’den sonra bazı mahallelerde su kesintisi olacak

NEVŞEHİR 26.08.2020 - 20:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu akşam 22.00’den sonra bazı mahallelerde su kesintisi olacak

Nevşehir Belediyesi tarafından şehrin çeşitli mahallelerini besleyen ana isale hatlarında yapılacak olan yenileme çalışmasından dolayı bu akşam saat 22.00’dan itibaren bazı mahallelere su verilemeyecek.
  Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Emek Mahallesi Nar Yolu Sokak’ta bulunan ve su depolarından gelerek şehrin çeşitli mahallelerindeki içme suyu hatlarını besleyen ana isale hatlarının yenilenmesi için bir süre önce Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.   Eski asbestli borular yerine daha sağlıklı ve uzun ömürlü polietilen (PE) boruların döşenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla bu akşam saat 22.00’dan itibaren sabah saatlerine kadar bazı mahallere su verilemeyeceğinin bildirildiği açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tedbirli olmaları istendi.   Fen İşler Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) ekiplerinin sabah saatlerine kadar sürecek olan çalışması dolayısıyla yaşanacak olan su kesintisinden etkilenecek olan mahalleler şu şekilde;   Cevher Dudayev Mahallesi 20 Temmuz Mahallesi Bahçelievler Mahallesi Emek Mahallesi Yeni Mahallesi Güzelyurt Mahallesi 15 Temmuz Mahallesi Ragıp Üner Mahallesi 2000 Evler Mahallesi (Zübeyde Hanım Caddesi üst kısımları) Kıratlıoğlu Mahallesi
Nevşehir Belediyesi tarafından şehrin çeşitli mahallelerini besleyen ana isale hatlarında yapılacak olan yenileme çalışmasından dolayı bu akşam saat 22.00’dan itibaren bazı mahallelere su verilemeyecek.

 

Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Emek Mahallesi Nar Yolu Sokak’ta bulunan ve su depolarından gelerek şehrin çeşitli mahallelerindeki içme suyu hatlarını besleyen ana isale hatlarının yenilenmesi için bir süre önce Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

 

Eski asbestli borular yerine daha sağlıklı ve uzun ömürlü polietilen (PE) boruların döşenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla bu akşam saat 22.00’dan itibaren sabah saatlerine kadar bazı mahallere su verilemeyeceğinin bildirildiği açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tedbirli olmaları istendi.

 

Fen İşler Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) ekiplerinin sabah saatlerine kadar sürecek olan çalışması dolayısıyla yaşanacak olan su kesintisinden etkilenecek olan mahalleler şu şekilde;

 

Cevher Dudayev Mahallesi

20 Temmuz Mahallesi

Bahçelievler Mahallesi

Emek Mahallesi

Yeni Mahallesi

Güzelyurt Mahallesi

15 Temmuz Mahallesi

Ragıp Üner Mahallesi

2000 Evler Mahallesi (Zübeyde Hanım Caddesi üst kısımları)

Kıratlıoğlu Mahallesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.