MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu da askıda sebze

NEVŞEHİR 04.11.2020 - 11:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu da askıda sebze

Nevşehir'de bir manav askıda sebze uygulaması başlattı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bir manav askıda sebze uygulaması başlattı.     İl Merkezinde manavlık yapan Aytekin Köstekçi, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için askıda sebze uygulaması başlattı.     Özellikle devam eden Pandemi sürecinde dar gelirli ailelerin ekonomik olarak büyük olumsuzluklar yaşadıklarını belirten Manav Aytekin Köstekçi, manava gelen müşterilerin isterlerse para vererek askıda sebze uygulamasına dahil olabildiklerini ya da istedikleri sebzeleri askıya asarak bu uygulamaya katılabildiklerini dile getirdi.    
Nevşehir'de bir manav askıda sebze uygulaması başlattı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bir manav askıda sebze uygulaması başlattı.  

 

İl Merkezinde manavlık yapan Aytekin Köstekçi, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için askıda sebze uygulaması başlattı.  

 

Özellikle devam eden Pandemi sürecinde dar gelirli ailelerin ekonomik olarak büyük olumsuzluklar yaşadıklarını belirten Manav Aytekin Köstekçi, manava gelen müşterilerin isterlerse para vererek askıda sebze uygulamasına dahil olabildiklerini ya da istedikleri sebzeleri askıya asarak bu uygulamaya katılabildiklerini dile getirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.