Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu gidiş nereye kadar Makbule hanım ?

SİYASET 03.01.2021 - 10:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu gidiş nereye kadar Makbule hanım ?

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Makbule Atlı kimdir?
  Geçtiğimiz günlerde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Makbule Atlı kimdir?    Adını sıklıkla bir çok sivil toplum ve siyasi oluşumlar içerisinde duyduğumuz Makbule Atlı, özel bir bankadan emekli olduktan sonra kollarını sıvayarak tabiri caizse ön planda olmak için için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor.   Atlı, bunları yaparken de önüne çıkan engelleri çamur at izi kalsın mantığı ile bertaraf etmeyi de unutmuyor. İddialara göre Nevşehir başta olmak üzere başka illerde yaşayan ve sayısı oldukça fazla olan vatandaşlar Atlı’nın kendilerine yönelik yapmış olduğu iftira,hakaret ve karalamalardan yakınıyor.   Birçok kişi ile kavgalı olan Makbule Atlı'nın AK Parti İl Başkan Aday Adaylığı  sürecinde uzlaştırmacı bir kişilik mi, yoksa kavgacı bir kişilik mi sergileyeceği merak konusu. AK Parti Genel Merkezi kavgacı bir kişiliğe sahip olan Makbule Atlı'ya geçit verecek mi?
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Makbule Atlı kimdir?

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Makbule Atlı kimdir? 

 

Adını sıklıkla bir çok sivil toplum ve siyasi oluşumlar içerisinde duyduğumuz Makbule Atlı, özel bir bankadan emekli olduktan sonra kollarını sıvayarak tabiri caizse ön planda olmak için için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor.

 

Atlı, bunları yaparken de önüne çıkan engelleri çamur at izi kalsın mantığı ile bertaraf etmeyi de unutmuyor. İddialara göre Nevşehir başta olmak üzere başka illerde yaşayan ve sayısı oldukça fazla olan vatandaşlar Atlı’nın kendilerine yönelik yapmış olduğu iftira,hakaret ve karalamalardan yakınıyor.

 

Birçok kişi ile kavgalı olan Makbule Atlı'nın AK Parti İl Başkan Aday Adaylığı  sürecinde uzlaştırmacı bir kişilik mi, yoksa kavgacı bir kişilik mi sergileyeceği merak konusu. AK Parti Genel Merkezi kavgacı bir kişiliğe sahip olan Makbule Atlı'ya geçit verecek mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.