Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu kez mekan Ortahisar Kalesi idi

KÜLTÜR-SANAT 20.08.2020 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu kez mekan Ortahisar Kalesi idi

Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencileri bu sefer ki resim çalışmasını Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Ortahisar Kalesi manzarası karşısında gerçekleştirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencileri bu sefer ki resim çalışmasını Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Ortahisar Kalesi manzarası karşısında  gerçekleştirdi.    Bir çok sanat çalışmasında arka plan olarak kullanılan Kapadokya bu sefer Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencilerine  manzarası ile ilham oldu. Sanatın en doğal manzara ile  buluştuğu yer olan Kapadokya‘da fırça, ve boyalar Ortahisar Kalesine karşı kurulan tuvallerin üzerinde yapılacak resim çalışmaları için kullanıldı. Orada ki halkın ve Kapadokya’ya gelen ziyaretçilerin de ilgisini çeken bu sanatsal çalışma ortamı oldukça beğeni topladı.     Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de etkinlikte yer alarak öğrenciler ile muhabbet edip, yapılan resim çalışmalarını yerinde inceledi.  
Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencileri bu sefer ki resim çalışmasını Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Ortahisar Kalesi manzarası karşısında gerçekleştirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencileri bu sefer ki resim çalışmasını Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Ortahisar Kalesi manzarası karşısında  gerçekleştirdi. 

 

Bir çok sanat çalışmasında arka plan olarak kullanılan Kapadokya bu sefer Nevşehir Gençlik Merkezi resim atölyesi öğrencilerine  manzarası ile ilham oldu. Sanatın en doğal manzara ile  buluştuğu yer olan Kapadokya‘da fırça, ve boyalar Ortahisar Kalesine karşı kurulan tuvallerin üzerinde yapılacak resim çalışmaları için kullanıldı. Orada ki halkın ve Kapadokya’ya gelen ziyaretçilerin de ilgisini çeken bu sanatsal çalışma ortamı oldukça beğeni topladı.  

 

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de etkinlikte yer alarak öğrenciler ile muhabbet edip, yapılan resim çalışmalarını yerinde inceledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.