Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu kez olacak gibi

SİYASET 13.03.2021 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu kez olacak gibi

AK Parti de mülkiyeti kendisine ait bir parti binası için girişimler sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti de mülkiyeti kendisine ait bir parti binası için girişimler sürüyor.     19 Yıllık AK Parti iktidarında henüz partiye ait bir parti binasına sahip olamayan partide bu konuda İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın girişimleriyle önümüzdeki günlerde ciddi gelişmeler yaşanacak gibi.     Konuyla ilgili görüşlerini aldığını İl Başkanı Kemikkıran, partinin kendisine ait bir parti binasına sahip olmasını istediklerini, bu konuda bir komisyon da kurduklarını söyledi.    Edinilen bilgiye göre söz konusu komisyon il merkezinde, ana cadde üzerinde ya mevcut yapılmış bir bina arayışı içerisine girecek, ya da uygun bir arazi satın alınarak yeni bir bina inşaatı içerisine girilecek.    
AK Parti de mülkiyeti kendisine ait bir parti binası için girişimler sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti de mülkiyeti kendisine ait bir parti binası için girişimler sürüyor.  

 

19 Yıllık AK Parti iktidarında henüz partiye ait bir parti binasına sahip olamayan partide bu konuda İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın girişimleriyle önümüzdeki günlerde ciddi gelişmeler yaşanacak gibi.  

 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığını İl Başkanı Kemikkıran, partinin kendisine ait bir parti binasına sahip olmasını istediklerini, bu konuda bir komisyon da kurduklarını söyledi. 

 

Edinilen bilgiye göre söz konusu komisyon il merkezinde, ana cadde üzerinde ya mevcut yapılmış bir bina arayışı içerisine girecek, ya da uygun bir arazi satın alınarak yeni bir bina inşaatı içerisine girilecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.