Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu Otelin Havuzunda Can Kurtaran Yok mu?

GÜNCEL 26.07.2018 - 08:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bu Otelin Havuzunda Can Kurtaran Yok mu?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Elif Stone House içerisinde bulunan havuza giren 8 yaşındaki Enis Efe Yeşilyurt boğularak hayatını kaybetti.
  Edinilen bilgilere göre Ürgüp ilçesinde bulunan Elif Stone House otel içerisinde bulunan havuza giren 8 yaşındaki Enis Efe Yeşilyurt boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine bir otel müşterisinin fark etmesi üzerine küçük çocuk girdiği havuzdan çıkarıldı. 112 Acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan minik Enis yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  8 yaşındaki Enis Efe Yeşilyurt Ürgüp ilçesinde Musalla Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken akıllara otel yetkililerinin neden bu tip olaylara karşı bir önlem almadığı sorusunu getirdi.   Otel yetkilileri tarafından izinsiz girildiği iddia edilirken otel yetkililerine soruyoruz,    Sizin otele her önüne geçen direk havuza girebiliyor mu?   Otel havuzunuzda bir cankurtaran yok mu?   Yetkilileri bu ve benzeri bir şekilde hizmet veren otellere yaptırım uygulaması için göreve davet ediyoruz.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Elif Stone House içerisinde bulunan havuza giren 8 yaşındaki Enis Efe Yeşilyurt boğularak hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre Ürgüp ilçesinde bulunan Elif Stone House otel içerisinde bulunan havuza giren 8 yaşındaki Enis Efe Yeşilyurt boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine bir otel müşterisinin fark etmesi üzerine küçük çocuk girdiği havuzdan çıkarıldı. 112 Acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan minik Enis yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  8 yaşındaki Enis Efe Yeşilyurt Ürgüp ilçesinde Musalla Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken akıllara otel yetkililerinin neden bu tip olaylara karşı bir önlem almadığı sorusunu getirdi.

 

Otel yetkilileri tarafından izinsiz girildiği iddia edilirken otel yetkililerine soruyoruz,

 

 Sizin otele her önüne geçen direk havuza girebiliyor mu?

 

Otel havuzunuzda bir cankurtaran yok mu?

 

Yetkilileri bu ve benzeri bir şekilde hizmet veren otellere yaptırım uygulaması için göreve davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.